(無圖)鬼佬:世界發生緊咁多野要美國幫 你算老幾?

436 回覆
608 Like 852 Dislike
大佬
你比例子都比另一個好無?
Your parent and grandparents
睇到呢到識少少英文都知咩事啦
算鳩數啦好嘛
成撚日求下英國,今年就求下美國
架都比你地丟晒,屌那星
成班垃圾港豬
無撚得救

根本就改變唔撚到事實
成日開post叫春發夢
服左你地

接受現實啦
香港已經玩完

希望快d打仗好撚過
Reddit 有5毛好出奇
黨一早派到全世界間諜
人地美國、澳洲啲report 係屈你強國
啲西方蝗連名都唔改個似樣啲
柒唔柒啲
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

一句答完佢
香港大撚把利益
你班蝗喺度扮曬話冇
冇咁你地死拎住香港托柒咩
扮咩
淨係評估階段已經批成千億
7年後先動工
你嚇鬼?
用個腦諗下都知差好遠
的確美國係無必要幫我地,但呢句野唔應該係由支那5毛講lo
咩社交平台都有五毛"帶風向",竟然有人覺得reddit 無
youtube 都好多鬼佬名,但字裡行間都流露左支那人嗰種logic,真係唔係用英文就改變倒

有d 你撚佢一兩野佢直頭用轉channel 用中文屌鳩你

利申:覺得香港時機到就會獨立,唔係香港人做少少野可以左右,因為香港嘅命運從來都唔係掌扼喺香港人手上。
因為佢地係同事,當然唔會互篤
果位巴打只係睇到表象
Trump會唔會理香港仲係未知之數
但可以同你講trump所做既野未傷到支那既根骨

過多一排佢老人家就會發現支那唔比自己想要既野
就會比後面既人追打
唔好睇咁多支那飛機文啦
香港望住南海要道
咁唔該你讀多d歷史先好出黎柒
先利伸:我唔認為香港必然可以再次避禍

上次支那捱到係因為有蘇聯同港台頂返轉頭
先岩岩好頂夠30年
宜家兩者已經無哂
你覺得支那可以捱到習帝死左再改革開放?

仲有另一點
唔好以為支那目前做既係習既獨斷獨行,呢樣同以為美國搞支那係trump既獨斷行為一樣咁無知
黨既核心領導層係支持習既行動
即使習死左,習2.0只會更恨

你太睇低支那
見到話洗領事同浸浸版
同大陸班小粉紅個帝吧出征有咩分別?
連登仔骨子裡就係中國人,自己有著數嘅時候就可以唔洗民主,人地攞佢d嘢就要民主
網上只討論下, 拗贏又無奬品
邊個幼稚咪係現實世界分勝負

睇得通即係捉到個機會, 睇錯咪自己仆街
中國己經係middle income country了
要幫到輪到打緊杖的國家或very low income先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞