(無圖)鬼佬:世界發生緊咁多野要美國幫 你算老幾?

436 回覆
608 Like 852 Dislike

求下連登仔 咪上reddit搞柒香港人形象啦
真係好柒 好似小朋友同大人講野咁 無point 乜都無
美國咁撚支持民主唔見幫加泰獨立?
你比唔到著數trump 佢得閒彩你
咁你又有咩高見啊鍵盤戰士
guiguzhizi
鬼佬?

依個仲衰 求人幫手態度老奉咁
去百度貼吧搵黨幫
去遞信唔係話叫佢幫你獨立,係叫美國制裁中國同香港

班五毛成日轉移個話題去左獨立度
你估人地唔知你諗咩
去遞信唔係話叫佢幫你獨立,係叫美國制裁中國同香港

班五毛成日轉移個話題去左獨立度

當啲鍵盤狗將起人工島件事同港獨聯繫埋就知 輸左 習大大:咪干擾國家內政
獨唔獨立係後話,響遞信呢件事上面係無關係
你理得我地嘅終極目標係咩
而家只係希望制裁中國
我無上去講
但你睇下覆既人0的名係咪終國拼音先啦
又zh又xo係鬼佬
純粹打飛機用姐
兒登:「reddit都有 5 毛 」

全世界都係五毛 得侵侵唔係 侵侵救我啊
你有著數美國佬咪會做

無利益咪彩你都on9

你真係估政治正義行先咩

比鬼佬質疑正係識downvote人 只會顯得香港人有幾廢
香港而家科水一萬億比大陸 都唔關美國事? trump都話同習總唔再係朋友
你班五毛唔好再轉移視線啦
香港而家科水一萬億比大陸 都唔關美國事? trump都話同習總唔再係朋友
你班五毛唔好再轉移視線啦

講真個句 起島唔洗錢咩港豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞