(無圖)鬼佬:世界發生緊咁多野要美國幫 你算老幾?

436 回覆
608 Like 852 Dislike
總之唔認同佢地圍爐果班友既意見就係5毛
班友好鬼惡
乜人都可以去果度留言
點一口咬定係鬼佬?
再者一個鬼佬奶共可以代表咩野?
朱西伯格夠奶共喇

鬼佬實識屌人老母啦
去百度貼吧搵黨幫
支那人:美軍來了,支那爆煲反而即刻唔使供樓

未訓醒?其實人地大陸人仲活得自由過香港人
屌,咁係因為佢哋從來都無自由

講真個句 依個年代VPN要乜有乜 人地起碼唔洗比層樓綁一世
咁多連登仔去負評人地
屌呢D就精都浪費啦,大佬要攪番正香港本身就唔易,樣樣招都出先係正路,成日講無用不如慳番啖氣。
唔同意佢哋就係5毛嚟㗎啦
你係5毛,我唔理,你係!
笑話嚟?又思想改造又集中營又勞改營喎
xyz
根本無人諗住今次交信就可以香港獨立到
只不過係將件帶上國際層面
就算有鬼佬唔同意其實都好正常
無人expect過一講完班鬼佬就衝嚟香港幫手

同埋你地搞清楚係咩人先quote喇
去百度貼吧搵黨幫
支那人:美軍來了,支那爆煲反而即刻唔使供樓

未訓醒?其實人地大陸人仲活得自由過香港人
支那人自由 ? 上網講句野都俾人查水錶
你訓醒未呀on 9 仔

比人查水錶少忽肉咩 你唔做犯法野搞鳩你?
剩講need help當然無咁有用,要話俾人知
中國係影嚮全人類既將來
帶來滅亡
西班牙民主
加泰自獨公投過半數就即刻拉晒加獨高層啊
佢哋話美國有義務㗎
仲有你唔幫我最終都會燒埋你美國
用咁嘅態度同立場命令人幫你香港
你而家有冇足夠證據話嗰一萬億係直接俾咗中共去打貿易戰先 根本連一萬億呢個數字都係你班講獨派吹出嚟 政府嗰邊連財委會都未通過 你班人已經嗌撚哂救命

你冇證冇據又想美國佬理你 ?出師都要有名吖大佬

同埋響度話咩出咗嚟先做咗先唔好問咁多 屌你同泛民有乜撚野分別吖咁樣 你根本冇一個清晰既目標同訴求 尋晚學獨聯淨係去遞信喳 封信仲要未必關港獨事 出面就已經吹行哂雞話出嚟啦出嚟啦 點吖 出到嚟一人揸住個信角影大合照好冇?

成晚就淨係識話人五毛開工好勤力 又話啲人吹淡 有唔少巴打好聲好氣講少少非主流意見又話Block 你地要一言堂圍爐就自己圍飽佢啦
事實係支那侵略全球
破壞地球既最大份者
又殘殺自己人
幾百個post 揀一個貼上來
要打贏中國
唔從腥港入手
唔通直接有得去沽空人仔咩
由day 1開始已經唔明,你地方有事,你咪搵你宗主國嘈,搵英國都仲講得通
搵美國係做乜鳩 大快活唔好食你走去KFC投訴
人地做咩要理你,講埋啲野又一相情願,覺得人地要show你咁,人又唔係多,到底使緊乜野嫁班on9
你係5毛,我唔理,你係!

請收皮五毛
支那而家埋種族滅絕喇,唔止單純玩同化政策
自由?咁樣北韓仲自由啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞