(無圖)鬼佬:世界發生緊咁多野要美國幫 你算老幾?

436 回覆
608 Like 852 Dislike
同意。時機最重要。係度講和做,分分鐘被中共有位入,禁你港獨。到時有左時機都冇機會。
Yup
唔通等港豬咩
好多連登仔真係睇得自己太高
你香港冇左,就近就有新加坡,東京
一萬億? 你填到個坑可以幾耐?
到你真係比個時,取消埋關係法,香港冧左
外資轉移隔離東南亞國家
再起一個金融中心

你香港人憑咩覺得自己咁特別?!
你講緊的係以前的香港
而家好多地方的英語水平都進步明顯,新加坡直頭好過香港好多,語文水平呢個point完全冇說服力

情報人員,而家呢個年代仲要擺幾個cia落來先收到情報就死得啦
Big data下你的行為模式早就比人收集晒
係睇下分析邊個人或邊group人對佢有意思

貨櫃碼頭,香港係一個外國同中國的中轉站,但如果貿易戰本質就係限制中國向外的渠道,咁你覺得佢點解仲要幫你

所謂的無知,係以自我爲中心,思考模式完全企自我角度去出發
你打以上的所謂的points,有冇諗過對而家的美國來講,佢真係冇左你香港佢唔得?
香港冧左佢好大損失?佢完全搵唔到代替品?

佢要打擊中共班狗,要錫住你香港?
我無意見討論佢係咪中國人 但你呢個所謂證據純粹係false accusation
佢係quote緊上面個人 同埋係個寵物 love them refer緊狗

https://www.reddit.com/r/aww/comments/7g0ziq/cutest_pair_of_floofs/dqg4say/
求其噏三個爛鬼理由就當係
點知人哋都唔當你係一回事
你岩 睇漏眼
連美國報紙丶荷里活都可以淪陷啦
Reddit 算得啲乜
佢哋話好多著數㗎
首先打擊到中國啦
然後就無喇
仲有呀
救香港係美國義務嚟㗎
btw一陣佢哋就會話你係5毛
你又做過咩
咩都唔做又點救香港
但係又唔諗下自己柒到無人想幫
兒登仔真係笑到我仆街
好多童子軍偷偷負皮, 鬼鼠過5毛

講咁耐都冇個有力嘅point講點解美佬要幫你

連成日俾香港人笑柒嘅台狗都自己圍內拆, 邊有柒到求救, 仲要覺得理所當然

邊個唔想香港翻翻港英盛世? 條橋work先得㗎青

利申: 準5毛
唔求鬼佬唔通求你地? 轉個頭就要返工不了
其實我唔覺得出聲搵人幫有咩問題
好同意巴打你
連登仔一邊係度叫春話中港融合香港無得救
一邊又繼續幻想香港係西方心目中仲係好大影響力, 不可失去咁
好明顯仲未訓醒
睇得出好多食兩家茶禮嘅既得利益者好撚驚
on 9

睇個名就知唔係鬼佬啦
連登仔呢俾我睇到咩野

搞獨立 又話講獨
搵外國 又話乞
焦土啦 又話放棄
放棄啦 又話投共

到問你有咩方法 又話咩返工不了

屌你老未 食屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞