(無圖)鬼佬:世界發生緊咁多野要美國幫 你算老幾?

436 回覆
608 Like 852 Dislike
咁朱克伯格都可以係Zuckerberg
又唔可以咬定條友唔係鬼佬既
利申:無樣無真相
reddit果D全部5毛黎
大陸佬上次扮native Hong Konger比人笑
呢次扮埋鬼佬
普數都啱
特朗普條數

全世界都係!

原來哩位zed_vayne係美國人嚟㗎?
真係熱愛香港文化喇,連廣東話都識。
唔洗咁誇張,話緊你哋啫。
思路清晰
到阿侵突然間話要關注香港哩單嘢班on9 就會收皮㗎啦
而家最大懸念
係冇人真係知道到底侵會唔會關注哩樣嘢

今次已經raise awareness
佢話唔撚會理香港都冇辦法
但如果搏到侵侵借題發揮就錦上添花

好心啲人柒小陣

全世界都係!
唔洗咁誇張,話緊你哋啫。

唔夠誇張至真 全球都係五毛 政見不同就是五毛!
非我族類就係五毛啦
兒童十字軍
當年香港內部大把大中華膠,又中國人又血濃血水,建設民主中國
如果香港人肯學直布羅陀人咁企硬歸英既話,英國佬係冇得卸
就算真係淪陷,英國佬都要搵個地方安置香港人,而唔係將香港連地帶人拱手相讓

到左handover後十幾廿年開始先走黎求英美打救?肉唔肉酸D
支那人:美軍來了,支那爆煲反而即刻唔使供樓
由day 1開始已經唔明,你地方有事,你咪搵你宗主國嘈,搵英國都仲講得通
搵美國係做乜鳩 大快活唔好食你走去KFC投訴
人地做咩要理你,講埋啲野又一相情願,覺得人地要show你咁,人又唔係多,到底使緊乜野嫁班on9
你睇返尋晚學獨聯上去美領遞信做咩先啦 人地係叫美國制裁在港官員 涷結資產喳

咩貿易戰咩填海 根本都冇提過
所以根本應該提
去百度貼吧搵黨幫
支那人:美軍來了,支那爆煲反而即刻唔使供樓

未訓醒?其實人地大陸人仲活得自由過香港人
我一早話左香港人入侵reddit係犯眾憎啦
咪整臭個朵
其實如果美國幫香港,你估香港人唔使還返俾美國咩?😂😂仲有點解咁多人想好似美國咁?大把槍擊同恐襲。香港人身在福中不知福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞