[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

頭先打比我要食兩games

呢啲鋪頭一早唔知頭唔知路收左你訂先
都唔知係咪有貨比到

之前唔係有巴打話官廣訂食4 games?

應該吹水
我果日訂話免骨
頭先七點幾打嚟話食兩games
我話聽日覆

點伏法

利:響果度訂左

我要食4wo
你幾時落???

星期三定四
懶揾單
4月尾出mk8 dx
launch左先會公佈mp game點玩啦

點伏法

我要食4wo
你幾時落???

星期三定四
懶揾單

星期五晏晝問佢都仲係話免骨
又話有紅藍
明呃人
睇下幾時得閒上 reddit 開 post 呻下先

你睇下treehouse 啲人玩
點睇都似download title, 跟機送
頂盡200$

去睇睇先
但係一開波好似得呢隻係party類?

定位似呢隻
但今次缺點係得2款可以單機玩
https://www.nintendo.co.jp/wii/rhaj/

呢隻有玩過 幾正
唔止voice chat, 連online對戰都要靠smartphone app
無cod battlefield halo之類仲收錢

其實如果online唔駛錢等人間唔中玩下孖車splatoon哩類輕鬆game會好好多, hardcore 玩家都唔似會對switch有大興趣

其實如果online唔駛錢等人間唔中玩下GT FORZA FIFA哩類輕鬆game會好好多

暫時睇佢個策略好柒但點解其他平台收錢佢唔收得先

1. Voice chat要靠電話
2. Matchmaking要靠電話(我估係friend list之類)
3. 唔送game
4. 少online game, 基本得splatoon可以長玩
5. 老任一路都無集中搞網絡,好難信佢會夠穩定

1.2真係搞笑左啲,不過佢手制無耳機,又唔支援藍牙耳機,要voice chat又真係唯有靠app
3.每個月有懷舊game限時玩,好似係一批批咁出
而且Switch都係岩岩起步,頭一年又點有game送,唔通第一年就送Zelda比你玩咩
4,5. 老任少online game真係笑左,MK,動森,PKM唔係game?而且老任係無收開錢無voice chat無人地啲網絡制度咁完善,唔係無搞網絡,連機game係極穩定

我要食4wo
你幾時落???

星期三定四
懶揾單

又話有紅藍
明呃人

我訂紅藍
頭先問我係咪灰我話一早講紅藍

星期三定四
懶揾單

又話有紅藍
明呃人

我訂紅藍

haha
伏味好濃喎

點伏法

我要食4wo
你幾時落???

我19號

又話有紅藍
明呃人

我訂紅藍

haha
伏味好濃喎

啱啱睇返張單19號
寫明紅藍,無得屈我灰
4月尾出mk8 dx
launch左先會公佈mp game點玩啦

一齊去揾Rainbow

又話有紅藍
明呃人

我訂紅藍

haha
伏味好濃喎

可能佢真係mark 錯
佢本嘢寫到斜晒
但我張單寫紅藍

星期三定四
懶揾單

又話有紅藍
明呃人

我訂紅藍

我都訂左紅藍加 2 game,不過,佢未打比我,問我轉唔轉灰
今次訂野搞到成舊屎咁,行版真係阻撚住晒
In ヨドバシ we trust

訂左水 ?

你睇下treehouse 啲人玩
點睇都似download title, 跟機送
頂盡200$

去睇睇先
但係一開波好似得呢隻係party類?

定位似呢隻
但今次缺點係得2款可以單機玩
https://www.nintendo.co.jp/wii/rhaj/

呢隻有玩過 幾正

呢隻好玩呀,真係玩盡隻wiimote機能

又話有紅藍
明呃人

我訂紅藍

我都訂左紅藍加 2 game,不過,佢未打比我,問我轉唔轉灰

應該不打比你。
佢打比我主要目的通知我由無骨變兩骨。
顏色可能佢mark 亂晒,所以同我確認一下

訂左水 ?

係精神行貨

訂左水 ?

係精神行貨

精神日本人

訂左水 ?

係精神行貨

精神日本人

ヨドバシ無限量收訂又有折又可以退税又無骨
港行

點伏法

我要食4wo
你幾時落???

我19號

我今日去訂變左4games點睇

我訂紅藍

應該不打比你。

到時拎機亂上加亂

我訂紅藍

應該不打比你。

未必啦
尋晚先知真實數量
佢想tum 下啲人接灰多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞