[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
講左幾多次訂Game=on9
仲要去黃金訂,我真係恭喜你啊

2340+348+478=2400+400+500
~$3300
痴撚線,早知係咁唔訂

香港買新出既機一向都要食game架,唔係咩?
商品說明條例做唔到嘢
如果官網個所謂預訂都係LIST番D GAME鋪出黎, 而D GAME鋪又要人硬食2隻唔知咩既GAME, 咁我都係買第2水/ 等到有GAME岩買先入手

有game啱玩先入都未遲
早買早享受,遲買平幾舊

話明訂都要貴幾舊是咪on9,咁訂金意義是乜,仲要未必有貨
唔可以姑息奸商

打完飛機未
ARMS 同 Wonderful 101 比

打完飛機未

Jing 毛冷yoshi
想問下孖寶賽車,GTA孖寶兄弟版,兩隻game幾時出

428;冬

428;冬

thanks
真係等到孖車出埋先一次過出機都唔遲
如果食骨有Zelda 同孖車都會甘心啲
大家對炸彈人點睇 好似好少人講

我覺得Jable

我覺得Jable

3D炸彈人冇2D咁經典
同埋之前蜜蜂比KONAMI買果時講到唔會再出咁
少左人留意

我覺得Jable

3D炸彈人冇2D咁經典
少左人留意

我太耐無玩炸彈人,對上一次玩已經係超任年代,所以唔知佢好唔好玩
食2隻game唔係問題,問題係zelda冇得揀限定我訂黎做咩
唔好意思又有野問 上網搵左個幾鐘都唔見
請問stella glow星光幻歌 既日文digital版係咪唔送3ds theme?
我上網睇啲人講美版會係eshop receipt有code比人下載
但日版就好似唔見 而theme shop又唔會賣
我係其中一間on list 店訂紅藍加2 game,轉個頭打黎要我轉灰...紅藍真係咁少貨?

我覺得Jable

3D炸彈人冇2D咁經典
少左人留意

我太耐無玩炸彈人,對上一次玩已經係超任年代,所以唔知佢好唔好玩

炸彈人我玩得好渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞