[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
好多間都話無得訂紅藍機
究竟21號官方係點呢
Amazon France
1位 The Legend of Zelda : Breath of the Wild [WiiU]
2位 The Legend of Zelda : Breath of the Wild [Switch]

http://rank.gameiroiro.com/international/
今日去信和多口問左句訂機,指定要12switch同zelda

利申:會買機但唔諗住急買,純粹好奇問下

係呢2隻又ok呀 還掂都必買咁滯

上星期六係188金源訂果陣已經訂埋呢2隻可能咁冇同我講食骨
好多間都話無得訂紅藍機
究竟21號官方係點呢

外國紅藍機都唔多貨
好景電梯口 game 278

合理價
有無人有玩stella glow?之前冬天eshop半價買左
好彩有買 玩開火紋果啲戰棋覺得勁好玩
岩岩完第8章 劇情人物音樂都一流

想問eshop會唔會再有減價 想買蒼藍雷霆

半價買咗未玩
係咁先到止一遊
火紋重制係美版
咁即係日版無得玩
想問下黃金綠色鋪Mison__ 係咪同金x 一間公司?
火紋重制係美版
咁即係日版無得玩

3DS 4月20日 火焰之紋章Echoes(日版) 4980YEN
一陣去買隻poochy先
https://www.youtube.com/watch?v=FjMDOAqP7CE
Nintendo Switch 『三國志13 with パワーアップキット』プロモーションムービー
https://www.youtube.com/watch?v=w4hCpSqsxHo
Nintendo Switch 『信長の野望・創造 with パワーアップキット』プロモーションムービー
荃豐2間都話訂要跟2隻game
都係繼續等21號官方會點搞

21 號究竟官方會唔會叫你返代理訂

到時可能要食2隻game加配件

到時可能要食2隻game加配件

紅藍機其實好多間已經唔受訂
荃豐果間仲有無紅藍
我都係等官方 聽日唔出就屌死佢
我都係等官方 聽日唔出就屌死佢

聽日廿號

第一次幫襯官方
等睇比條代理list 你算
嘩屌,咁188金x同直燒網點解唔洗食骨
FE fates摸面date sim,FE heroes受傷爛衫
期待2018年新作

不過又肯搞舊作remake,舊人物譯名統一+配音
好似想老屎忽同新fans都照顧晒咁
FE fates摸面date sim,FE heroes受傷爛衫
期待2018年新作

不過又肯搞舊作remake,舊人物譯名統一+配音
好似想老屎忽同新fans都照顧晒咁

今次個direct好多子安
係咪得我想買 DQ無雙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞