[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
前幾日定去金X訂機 佢啱啱打黎 話要食兩隻自選game

頭先有call

其實3月3 除咗zelda 同 1-2-switch 仲有咩 game 出?
官網好似寫得呢兩隻係
依家gamehit仲有冇得訂?
其實係咪3月3號唔訂機就冇機打

頭先有call

其實3月3 除咗zelda 同 1-2-switch 仲有咩 game 出?
官網好似寫得呢兩隻係

原來仲有 bomberman 同 skylanders
其實係咪3月3號唔訂機就冇機打

有錢就一定有得打

頭先有call

官網好似寫得呢兩隻係

無qu到
上便個網有寫咁多個區有咩game
前幾頁都有巴打貼左金源張圖出黎
得炸彈人有中文
依家gamehit仲有冇得訂?

同問
有無人知喜利咩環境?
食配件真係訂唔落手

收到call

灣仔果間?
罷買垃圾港行

收到call

灣仔果間?

係 幾好禮貌

頭先有call

官網好似寫得呢兩隻係

仲未有 call
對我嚟講
其實食配件好過食驚
驚淨係想玩 legend of Zelda
其他都唔係太大興趣

官網好似寫得呢兩隻係

仲未有 call
對我嚟講
其實食配件好過食驚
其他都唔係太大興趣

問過佢可唔可以配件
佢話配件未有消息

真係要硬食兩隻嘅話
唯有揀zelda同炸彈人
1點幾個時打去Gamehit仲有得訂,依家唔知,個時佢話都有人排緊隊

仲未有 call
對我嚟講
其實食配件好過食驚
其他都唔係太大興趣

問過佢可唔可以配件
佢話配件未有消息

真係要硬食兩隻嘅話

炸彈人有冇得就咁雙打

仲未有 call
對我嚟講
其實食配件好過食驚
其他都唔係太大興趣

問過佢可唔可以配件
佢話配件未有消息

真係要硬食兩隻嘅話

問過將軍澳南豐,理論上硬食12switch同zelda,不過到時冇藍紅機可以退訂,zelda可以轉限量版,同埋500訂就得
btw佢唔係預訂list入面

仲未有 call
對我嚟講
其實食配件好過食驚
其他都唔係太大興趣

問過佢可唔可以配件
佢話配件未有消息

真係要硬食兩隻嘅話

炸彈人有冇得就咁雙打

TV mode 1~8p
Tablet mode 1~8p
handheld mode 1p

問過佢可唔可以配件
佢話配件未有消息

真係要硬食兩隻嘅話

炸彈人有冇得就咁雙打

即係無得兩部Switch對打?
有 call嘅巴打係訂咩色
我訂紅藍但無 call

問過佢可唔可以配件
佢話配件未有消息

真係要硬食兩隻嘅話

炸彈人有冇得就咁雙打

即係無得兩部Switch對打?

internet / local 都可以8打
188好似全線都得返灰機

尋晚出左email 比鋪頭
全線都無紅藍, 十部得一部
佢地一定hold 黎炒
自己買過pair joy con 啦. 開p 4打一定要有
3/3出機, 應該好多人收機, 唔知又可以抄高幾多...我估5000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞