[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
啱啱睇完game list,Mario Kart 8 Deluxe,Lego City Undercover,Super Mario Odyssey,全都game都未出,等出先買機

堆重點對戰game個幾月後先出
真係唔急

好似仲有幾Sega Game,真係慢慢等都唔遲
今日買咗電視啦
今日買咗電視啦

邊部
啱啱睇完game list,Mario Kart 8 Deluxe,Lego City Undercover,Super Mario Odyssey,全都game都未出,等出先買機

lego wiiu 一早爆左
第一批game 黎
今日買咗電視啦

邊部

Sony KDL-32W700C

第一批game 黎

自從超任後再無打過電視遊戲機,所以對我嚟講隻隻都係新game
今日買咗電視啦

呢位巴打落重本喎
on99

今日訂果陣條友都話紅藍預貴500

佢係咪on9
咁買多對joy con 都得啦

又平左

香港買新主機不嬲都係咁架啦

次次買新機我冇呢個問題
Wii WiiU 3DS甚至PS4PSV都係

黎緊switch去日本買應該都唔會有呢個問題

你係咪唔係首發買呀?

當年Wii 好似要食Wii sport

食wii sport都好 一家人好好玩
利申食左
海鮮價

佢係咪on9

又平左

曰本 字都未識打
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/21/184719_a5e22305d075a63916783afb0cb64f3c.jpg[img]on99

佢係咪on9

又平左

呢個數正路D
港行+兩舊但唔駛食game
代購賺兩成都係巿價
今日買咗電視啦

呢位巴打落重本喎

原本嗰部係連HDMI都冇既analog機...
只係老母表示「我又唔係好睇電視, 咁多個台都睇唔晒」
我自己電腦一直都有裝TV Card可以睇錄包辦
亦都有兩隻高清手指做士啤
所以先一直順佢意唔換

第一批game 黎

自從超任後再無打過電視遊戲機,所以對我嚟講隻隻都係新game

今日買咗電視啦

呢位巴打落重本喎

所以先一直順佢意唔換

即是大屎忽既電視機
今日買咗電視啦

呢位巴打落重本喎

所以先一直順佢意唔換

即是大屎忽既電視機

LCD黎
訂左灰機, 本身想要彩色手制
決定買多pair 一邊玩 一邊叉電
唔鬼買個叉電座
都估到官廣嗰間有伏
唔鬼買個叉電座

唔係話要叉電座先叉到電咩
都估到官廣嗰間有伏

點伏法

利:響果度訂左
唔鬼買個叉電座

插係機側面都叉唔到點買呀
唔鬼買個叉電座

買多pair 手制
一pair 放機叉
一pair 拎上手玩

好過就咁買叉座
唔鬼買個叉電座

插係機側面都叉唔到既話點買呀

佢買多對咪可以一路叉一對 一路玩另一對

插係機側面都叉唔到既話點買呀

佢買多對咪可以一路叉一對 一路玩另一對

諗起都嘆
落完訂先發現, 1,2,Switch 其實係咪應該買download版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞