[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
問左金源 要硬食 zel 同 123

之前任揀,而家又轉左

黃金全部都硬食呢2隻

188 定深水埗

我3日前188訂無骨$500訂紅藍機

放心,拎機時必定要食game

4隻,咪即係有出都要食

淨俾機價先,到時先買game,硬食4隻

問題係香港公布左既首發正正係4隻(好似係),咁如果番唔到水貨,咪即係揀都冇得揀

香港有齊八隻

之前任揀,而家又轉左

黃金全部都硬食呢2隻

金源有講game價錢 有間連隻game幾錢都唔肯講 係咁叫你落訂,話唔知隻game幾錢

之前任揀,而家又轉左

黃金全部都硬食呢2隻

金源有講game價錢 有間連隻game幾錢都唔肯講 係咁叫你落訂,話唔知隻game幾錢

透明度咁低

之前任揀,而家又轉左

黃金全部都硬食呢2隻

上左list 唔代表唔係黑店根本
佢地到時hold 貨點抄都得

黃金全部都硬食呢2隻

透明度咁低

你落左訂 佢隻game開天價 ,你可以點

透明度咁低

一係逼你食配
一係炒game 價

機連game總共幾多錢

3200左右

我開始明白點解咁多人買外國貨,因為香港買野太濕鳩

最慘今次連外國都缺 剛剛9號去北海道
已經收到個fd話有冇可能hand carry 1部比日本佢
佢都訂唔到

黃金全部都硬食呢2隻

透明度咁低

其實訂一刻要寫得清清楚楚條款,到攞機時唔同就要求退訂

機連game總共幾多錢

3200左右

佢都訂唔到

我等得 反正我想玩啲game都未出

佢都訂唔到

我等得 反正我想玩啲game都未出

我四月去biccam買
免稅+有折

透明度咁低

其實訂一刻要寫得清清楚楚條款,到攞機時唔同就要求退訂

你唔要 佢實退比你
勁多師奶排隊.
係咪想拎想大陸炒

首發先得果幾多隻game

癡線,咁樣真係打死都唔益舖頭,反正首發都係得炸彈人會online玩,單機game慢慢玩都得,索性第二水買,等埋mario kart

有冇時間表第二水幾時到

冇,不過sogo7樓個sales講話正式發售日再去問,或者會有(不過聽語氣佢都唔係好肯定)
勁多師奶排隊.
係咪想拎想大陸炒

出緊188
題外話 re7係唔係偷跑左
去左觀塘個間,要硬食4隻game 放棄左

4隻,咪即係有出都要食

淨俾機價先,到時先買game,硬食4隻

問題係香港公布左既首發正正係4隻(好似係),咁如果番唔到水貨,咪即係揀都冇得揀

應該都係要你食行貨GAME, 因為鋪都係咁食GAME 拎貨
金源黑唔黑,有無巴打知?

唔黑嘅
但深水埗果幾間都態度差到爆炸
有時買game 一樣價錢唔想比佢賺
樓上巴打話灣仔幾nice
出緊188
題外話 re7係唔係偷跑左

等巴打報料 re7二樓轉角琴晚有

唔黑嘅

同信和涼粉死肥佬一Q樣
本鋪串到仆街,分鋪就好NICE

唔黑嘅

信和 3166 食zel 同 12switch. 要full pay 全數

唔黑嘅

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞