[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
去左觀塘個間,要硬食4隻game 放棄左

4隻,咪即係有出都要食

淨俾機價先,到時先買game,硬食4隻

4隻,咪即係有出都要食

4隻,食水咁深
睇嚟真係好缺貨
有冇屯門巴打 想問下邊間有得訂?

首發先得果幾多隻game

癡線,咁樣真係打死都唔益舖頭,反正首發都係得炸彈人會online玩,單機game慢慢玩都得,索性第二水買,等埋mario kart

首發先得果幾多隻game

癡線,咁樣真係打死都唔益舖頭,反正首發都係得炸彈人會online玩,單機game慢慢玩都得,索性第二水買,等埋mario kart

有冇時間表第二水幾時到

4隻,咪即係有出都要食

淨俾機價先,到時先買game,硬食4隻

問題係香港公布左既首發正正係4隻(好似係),咁如果番唔到水貨,咪即係揀都冇得揀

4隻
痴撚左線呀

4隻
痴撚左線呀

痴撚線,不如食晒10啦笨
問左金源 要硬食 zel 同 123

188 定深水埗

188 定深水埗

深水埗
咁多隱性任豚架咩

證明你地平時圍喂威搞走幾多人

機連game總共幾多錢

依家行埋過明訊

會唔會太快 金源爆左未
想一陣出去金源訂 利申無追post

明訊已經不存在(執左)
Btw問過sogo7樓,佢話應該開售前都應該唔會有新quota加,留電話都冇用

明訊無執wor,日日經過
奇華隔離

機連game總共幾多錢

3200左右

機連game總共幾多錢

3200左右

我開始明白點解咁多人買外國貨,因為香港買野太濕鳩

4隻
痴撚左線呀

痴撚線,不如食晒10啦笨

仲諗住出去訂添 佢老味食4隻
唯有等walkin

會唔會太快 金源爆左未
想一陣出去金源訂 利申無追post

明訊已經不存在(執左)
Btw問過sogo7樓,佢話應該開售前都應該唔會有新quota加,留電話都冇用

明訊無執wor,日日經過
奇華隔離

但佢成個閘加招牌今朝俾人貼哂野

188 定深水埗

我3日前188訂無骨$500訂紅藍機

4隻
痴撚左線呀

觀塘撚表示觀廣仲伏過黃金
仆街狗鐵還我GAME HIT
有無信和既報價?
有無信和既報價?

未開鋪
啲人聲稱良品今日第一日接單

之前任揀,而家又轉左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞