[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

我覺得Jable

3D炸彈人冇2D咁經典
同埋之前蜜蜂比KONAMI買果時講到唔會再出咁
少左人留意

我太耐無玩炸彈人,對上一次玩已經係超任年代,所以唔知佢好唔好玩

炸彈人我玩得好渣

我都唔叻,不過好想玩返,想搵返啲童年回憶
我係其中一間on list 店訂紅藍加2 game,轉個頭打黎要我轉灰...紅藍真係咁少貨?

退錢啦
灰機洗鬼幫襯佢
唔好意思又有野問 上網搵左個幾鐘都唔見
請問stella glow星光幻歌 既日文digital版係咪唔送3ds theme?
我上網睇啲人講美版會係eshop receipt有code比人下載
但日版就好似唔見 而theme shop又唔會賣

主題好似係初回特典
好心你地啦
依加部機首發d game又係唔算吸引
買完番黎玩完d game又要等佢慢慢出
首發唔係100%岩晒自己心水都唔沖啦
自用買機都要爭崩頭
Pokemon Go 遲開跑咪一樣咁玩

我覺得Jable

3D炸彈人冇2D咁經典
同埋之前蜜蜂比KONAMI買果時講到唔會再出咁
少左人留意

我太耐無玩炸彈人,對上一次玩已經係超任年代,所以唔知佢好唔好玩

炸彈人我玩得好渣

我唔係睇NICO都唔知推炸彈可以按多野等佢指定位置停低
有冇巴打知日本果邊有冇得網上訂?
費事麻煩個朋友特登出去搵鋪頭
有冇巴打知日本果邊有冇得網上訂?
費事麻煩個朋友特登出去搵鋪頭

目前網路預約「Nintendo Switch」已完售。 (JP)

真係無得上官網訂
訂左既巴打Gg
太多野玩 慢慢等都得
炸彈人都係首發喎
仲有隻咩雪係咩黎
想問下其實日文買洗唔洗食game
想問下其實日買洗唔洗食game
炸彈人都係首發喎
仲有隻咩雪係咩黎

鬱GAME
不過啞巴RPG唔多想玩

唔洗
你訂到既話

睇樓上既圖應該唔駛,買新出主機食game一向係香港傳統黎

Ps3果陣要食RR同高達真係而家都記得
yoshi

Ps3果陣要食RR同高達真係而家都記得

仲記得隻高達極速值崩
388>150>99>
https://www.youtube.com/watch?v=IevcjoOFAUc
12 Minutes of Shovel Knight: Specter of Torment for Switch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞