[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

上個post 咪有人話左
收到電話叫你加骨
唔加無得訂

睇黎都係等官網穩陣
分分鍾有得訂埋zelda master edition

好似唔係屈
話港任出左信同email 真係要每部機食2隻
(而家訂先係, 官網唔知)

zelda collector set 就收唔到風....

有得揀既話
食一隻都唔過份
而家任記真係玩大左

一日未到21號一日都無正式途徑知道洗唔洗食骨。
21 號之後先搵鋪訂會唔會要食炒價
行game game list同日本一樣都係8隻
你地知左未
港任部Switch要炒咪炒囉,最多唔首發。
Wii U係手,最多咪下載版玩Zelda架啫,仲幫我慳錢
Switch 嘅Mon 由Japan Display Inc(JDI)供應
首批訂左300萬個Mon
預計今年會出1000萬個mon任記(個數可除銷量調整)
Switch 嘅Mon 由Japan Display Inc(JDI)供應
首批訂左300萬個Mon
預計今年會出1000萬個mon任記(個數可隨銷量調整)

但好想拎出街玩

如果你會買swotch真係冇咩原因要玩wiiu隻zelda

機都等得唔差在等埋game

如果你會買swotch真係冇咩原因要玩wiiu隻zelda

機都等得唔差在等埋game

首發唔倒就不如等3月炒價過咗先講啦

個人目標
1. 老任夠膽幻影異聞錄出落Switch,唔理port定新作,炒價都鳩衝
2. 首發當日/同星期無炒價,食骨1000蚊樓下(包Zelda),衝
3. 當時無炒價,Splatoon新作無令人失望,入
4. Xenoblade 2無令人失望,入

冇喇
連骨1000樓下我都衝
反正zelda必買要買多隻ge同老婆玩
手制都要買多set
21 號之後先搵鋪訂會唔會要食炒價

仲狼過iphone
聽朝火紋direct
聽朝火紋direct

聽講出中文
聽朝火紋direct

聽講出中文

點解咁多內幕料
新人留名
聽朝火紋direct

聽講出中文

聽朝火紋direct

聽講出中文

我反而擔心火紋無雙會點……
係咪據點自家人物一死就冇得復活?
點解咁多內幕料

My uncle....
聽朝火紋direct

聽講出中文

我反而擔心火紋無雙會點……
係咪據點自家人物一死就冇得復活?

近代已經出返過關後不死MODE
比起ZELDA火紋背景更家襯無雙
食骨即係點解?
聽朝火紋一定係蒼炎+曉女HD port ff

好似唔係屈
話港任出左信同email 真係要每部機食2隻
(而家訂先係, 官網唔知)

zelda collector set 就收唔到風....

有得揀既話
食一隻都唔過份
而家任記真係玩大左

一日未到21號一日都無正式途徑知道洗唔洗食骨。

官方係絕對唔會正式同你講要食骨
只會話以下店舖有得訂購
任記只係逼d 鋪頭食骨
係咪轉嫁比消費者係鋪頭既決定
聽朝火紋一定係蒼炎+曉女HD port ff

好似主力講手機APP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞