[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
已訂 落2000蚊訂
硬食果兩隻game
無紅藍ver
我係188 gamehit訂

部嘢連game 正路3千頭要落2千訂
不如叫fullpay

分開比冇咁肉赤
好似係

同埋話3月2會打黎問有無配件要加

配件老任應該未分貨出嚟
我同佢講話要多set 手掣佢都唔敢落單
拎張價單出嚟又話啲價未實唔知有無貨
講到尾就係到時貨少咪起價囉
出緊灣仔 想要紅藍呀

都幾大機會無
金源停收訂
GTR話未有得訂住

去左電腦城果間 已經要第二批貨了
已訂 落2000蚊訂
硬食果兩隻game
無紅藍ver

不如叫fullpay

分開比冇咁肉赤
好似係

配件老任應該未分貨出嚟

到時唔岩價都可以係amazon jp自己訂
應該都差唔多價
手制就真係麻煩d有電應該唔送
已訂 落2000蚊訂
硬食果兩隻game
無紅藍ver

不如叫fullpay

分開比冇咁肉赤
好似係

配件老任應該未分貨出嚟

應該都差唔多價

有電唔送應該係DHL
EMS好似ship到鋰電
新人留名
啱啱去觀廣問 要跟四隻game

頭先響果度訂完
佢果日唔好賣高d game既價當贏

我仲考慮緊 始終唔想買埋隻街霸 其餘三隻都有興趣
已訂 落2000蚊訂
硬食果兩隻game
無紅藍ver

不如叫fullpay

分開比冇咁肉赤
好似係

配件老任應該未分貨出嚟

應該都差唔多價

正常係一件貨最多可以有一粒內置一粒外置電
相機我都係咁ship 返嚟

但佢joy con 一set 有兩粒內置唔知點計
不過有啲集運有拆件再包裝服務
將兩支stick 拆開兩件件就得

不過年中咁多人去日本實有人帶到返嚟
新人留名

頭先響果度訂完

我對果隻1+2唔知玩乜啫 陣間search下先
我反而驚呢4隻唔知點分時間玩
新人留名

頭先響果度訂完

party game但睇完內容gameplay覺得唔值咁貴
已經訂左貨 但要迫你跟4隻game

乜撚野,又多2隻?

我響官廣3樓訂...

係唔知隻1+2玩咩啫...其餘都ok既

利寶訂硬食2隻game
紅藍開頭話有少量
講講下話未必有貨
到收訂果下直頭話無
逼住轉灰

兩隻game 仲要話未出價唔寫實落單 (明明 amazon 都有晒價)
到時可能又反價

岩岩見有人係利寶訂都係話未出價 叫個人預3千2至3千3
新人留名

頭先響果度訂完

總之3月3有貨同埋唔好cap咁多水其實當贏
鬼叫早買早享受咩
新人留名

頭先響果度訂完

垃圾game 嚟
老任好多呢啲休閒小品
唔係話唔好玩
但係你只會玩一兩次俾$100都嫌貴果種
唔知出貨嗰時會炒到幾高呢
新人留名

頭先響果度訂完

垃圾game 嚟
老任好多呢啲休閒小品
唔係話唔好玩

上網連到機其實還好既...

垃圾game 嚟
老任好多呢啲休閒小品
唔係話唔好玩

上網連到機其實還好既...

冇得連
食骨果d分分鐘左手打右手

利寶訂硬食2隻game
紅藍開頭話有少量
講講下話未必有貨
到收訂果下直頭話無
逼住轉灰

兩隻game 仲要話未出價唔寫實落單 (明明 amazon 都有晒價)
到時可能又反價

繼黃金之後利寶真係第二大黑店
自問雖然唔係去過好多地區買game
但如非必要都唔會係利寶買野
新人留名

頭先響果度訂完

垃圾game 嚟
老任好多呢啲休閒小品
唔係話唔好玩

呢隻根本係PSVR $148 partygame個種級數
1發發打黎話老任要食2隻,可以任選,正價,好有禮貌
188好似全線都得返灰機
兩母女仲有無得訂

利寶訂硬食2隻game
紅藍開頭話有少量
講講下話未必有貨
到收訂果下直頭話無
逼住轉灰

到時可能又反價

繼黃金之後利寶真係第二大黑店
自問雖然唔係去過好多地區買game
但如非必要都唔會係利寶買野

鬼叫屯門兩間指定係利寶
新人留名

頭先響果度訂完

垃圾game 嚟
老任好多呢啲休閒小品
唔係話唔好玩

wiiu隻wario就係例子
而家訂到鬆一口氣
PSVR到而家都買唔到訂唔到
前幾日定去金X訂機 佢啱啱打黎 話要食兩隻自選game
前幾日定去金X訂機 佢啱啱打黎 話要食兩隻自選game

收到call
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞