[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
唔知出面係咪咁
黑制機跟2隻game可以埋單
紅藍制機要2隻game+多個配件先可以埋單
Game一定要跟1、2switch
自選有Zelda

上個post 咪有人話左
收到電話叫你加骨
唔加無得訂

睇黎都係等官網穩陣
分分鍾有得訂埋zelda master edition

好似唔係屈
話港任出左信同email 真係要每部機食2隻
(而家訂先係, 官網唔知)

zelda collector set 就收唔到風....
本身佢地諗住要跟3隻game tim架

行貨得兩隻
逼你食配件已經好屌

香港人真係乜鳩都要玩到盡

我自己黎睇
本身都一定兩三隻game加多個制
佢咁既做法對我冇影響
加埋sony都做緊類似既野
佢都唔算過份姐

行貨得兩隻
逼你食配件已經好屌

香港人真係乜鳩都要玩到盡

我自己黎睇
本身都一定兩三隻game加多個制
佢咁既做法對我冇影響
加埋sony都做緊類似既野
佢都唔算過份姐

如果官網咩都唔洗嘅話
咁咪算過份

隻1 2唔係個個都想要
唔知出面係咪咁
自選有Zelda

收到電話叫你加骨
唔加無得訂

睇黎都係等官網穩陣

好似唔係屈

2隻game 加配件!
有無講香港分到幾多部
留名
點解會覺得港任會搞網上訂購
佢之前無搞過類似嘅野
我睇佢都係講21號打後邊到有得訂多
我訂果時問左幾次洗唔洗食骨佢都話唔洗
今日收到電話要食骨果D會唔會係太遲訂
佢之前無搞過類似嘅野

同埋話訂機好大風險果D..
美國GAME STOP 咪又係咁
佢之前無搞過類似嘅野

未有消息港任會好似日本咁有任任store喎
但係如果佢有心搞既話
我諗佢應該會逼街舖21號先開訂啦

即刻搞到一池死水
首發,不了

經過之前PSvita食左炒價又要硬食game之後,唔會再衝首發...
有無講香港分到幾多部

冇問到個fd喎
佢之前無搞過類似嘅野

如果係咁既話真係大把花生

gamestop 成日都delay 同無貨回水架
英國間GAME uk都係
有無講香港分到幾多部

冇問到個fd喎

我諗點都有十萬掛

gamestop 成日都delay 同無貨回水架
英國間GAME uk都係

gamestop好似話已經爆左QUOTA
我諗佢地知道自己分到幾多貨
有無講香港分到幾多部

冇問到個fd喎

我諗點都有十萬掛

無可能
隔離post 有人話訂左機嘅
打黎話哂港任要佢食骨先肯接受預訂
信佢至奇, 咁樣屈落港任到

等官網21號好似穩陣啲

未到21號間野咁快知 搵鬼信 係佢要你食骨咋

行貨機 同 行貨game 一齊送落舖
所以多數要食

好似係

[img] https: //i.redd.it/iq427bwp19ay.jpg[/img]

睇黎可以等四月出左bonus先買

(鬼佬公司下下都係新一個fiscal year先出bonus同加人工... )
[img] https: //i.redd.it/iq427bwp19ay.jpg[/img]

睇唔明
唔知出面係咪咁
自選有Zelda

收到電話叫你加骨
唔加無得訂

睇黎都係等官網穩陣

好似唔係屈

有得揀既話
食一隻都唔過份
而家任記真係玩大左

睇唔明

渣架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞