[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
係咪得我想買 DQ無雙

我本身想買PC版
但SWITCH版係1+2有得考慮
係咪得我想買 DQ無雙

我本身想買PC版
但SWITCH版係1+2有得考慮

DQ Hero 有冇英文
FE fates摸面date sim,FE heroes受傷爛衫
期待2018年新作

不過又肯搞舊作remake,舊人物譯名統一+配音
好似想老屎忽同新fans都照顧晒咁

今次個direct好多子安

個總選同埋smartphone game笑撚死
係咁hard sell自己d角色
今集隻炸彈人有無騎寵
岩岩金x 訂左機 (得返灰)
要買一次過買2隻遊戲
簡左zelda 同炸彈人
今集隻炸彈人有無騎寵

反而想知會唔會出返5天王
磁石、怪力、心心嗰班呢
好懷念
要買一次過買2隻遊戲

要俾幾錢訂金?
《薩爾達》新作在 Switch 上解析度連 1080p 也不到
雖然在電視模式中只有 900p,但總比 Wii U 的 720p 好... 吧?

過時硬件大爆死
要買一次過買2隻遊戲

要俾幾錢訂金?

總數千二
要買一次過買2隻遊戲

要俾幾錢訂金?

總數千二

咁貴嘅
前幾日去灣仔果間淨機五百訂金就得
等睇埋21號預訂咩環境先再決定
我想問呢度可唔可以放game?
想問下寶_同金_同Mis 唔識串, 其實係唔係同一間集團
佢地特別多任天堂野賣
留名
Superbowl 2017睇下任記有無新搞作
想問下寶_同金_同Mis 唔識串, 其實係唔係同一間集團
佢地特別多任天堂野賣

今日去左深水埗
金源同misoni 都寸到爆
態度好差, 講到訂左都唔係100% firm 咁
同埋佢話食骨隻game 唔保證係英文
要比左100$ 一隻訂先, 共200
唔係英文都唔會比返錢你
今日去左深水埗

咁訂嚟做乜,訂咗又唔一定有貨,食game又唔知食乜,呃人feel
火紋echoes
日本amazon好似已經有得訂
今日去左深水埗

咁訂嚟做乜,訂咗又唔一定有貨,食game又唔知食乜,呃人feel

今日去金源訂 呀姐話訂左就3號有
同埋問佢兩種語言係咪同一隻碟又話係既
《薩爾達》新作在 Switch 上解析度連 1080p 也不到
雖然在電視模式中只有 900p,但總比 Wii U 的 720p 好... 吧?

過時硬件大爆死

得900p 又想睇到人眼盲咩
同埋佢話食骨隻game 唔保證係英文
要比左100$ 一隻訂先, 共200
唔係英文都唔會比返錢你

如果咁鳩我寧願即日食炒
係咪有傳聞MH5 會出喺Switch?
係咪有傳聞MH5 會出喺Switch?

之前有Rumor話MH分開兩條線,原本班底傳統果種出落NS,開放世界出落PS4
又話Sony大金買獨佔乜乜乜

信不信由你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞