[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
係咪全世界爆訂

偷跑果堆肯定爆突晒啦
根本唔會確定3月3日

任記話21號開始真係搞到自用fans麻煩
大家都支持你行貨, 信你21號
但佢地就兩邊賺大錢睇數字就算. 屌鳩佢

3月3實有
係唔知有幾多姐

首賣日未有GAME岩玩我就真係唔同你急

淨想要soundtrack
Cdjp已經冇哂

我成套都想要呀屌

炒冇所謂
最重要買到

已經訂左普通版啦
係咪全世界爆訂

偷跑果堆肯定爆突晒啦
根本唔會確定3月3日

任記話21號開始真係搞到自用fans麻煩
大家都支持你行貨, 信你21號
但佢地就兩邊賺大錢睇數字就算. 屌鳩佢

3月3實有
係唔知有幾多姐

頭先舖頭姐仔係咁講電話報數
我睇地係有貨數係手o既 (至少今日有)
到今日都收得你訂一係有貨一係存心昆你唔會係到時先爆

我成套都想要呀屌

炒冇所謂
最重要買到

已經訂左普通版啦

普通版有乜
188仲有冇 有冇巴打報告

炒冇所謂
最重要買到

已經訂左普通版啦

普通版有乜

得餅帶囉
代理拎機要拎埋普通版

佢點會唔叫你食晒佢

3月3實有
係唔知有幾多姐

計晒數果啲實ok 啦
有啲偷步接訂, 然後尋日開始就停訂
果到肯定一堆苦主無機啦
仲要咁大聲話有紅藍, 查實咩都未firm

3月3實有
係唔知有幾多姐

計晒數果啲實ok 啦
有啲偷步接訂, 然後尋日開始就停訂
果到肯定一堆苦主無機啦
仲要咁大聲話有紅藍, 查實咩都未firm

阿門
188仲有冇 有冇巴打報告

好似得一兩間仲有灰
將軍澳joy video 3150, 食zelda +1 2 switch
暫時仲有得訂
話時話,根據上圖,bomberman有中文?
將軍澳joy video 3150, 食zelda +1 2 switch
暫時仲有得訂

灰都訂左先啦
到時紅藍炒價夠你買pair 手制

yes

yes

將軍澳南豐有zelda 特別版 但係特別版 好似都有兩隻
將軍澳南豐有zelda 特別版 但係特別版 好似都有兩款
連康怡都訂哂
踩咗去188金源,加訂返 legend of Zelda 同炸彈人
上左 188 2樓訂左 唔知有無伏 要食二隻game 12 同 薩爾達
想問下 間野有係伏 見佢話 3月2等通知 會唔會訂左話無貨 利申第一次訂機
將軍澳南豐有zelda 特別版 但係特別版 好似都有兩隻

佢條list 有寫
但訂落會話無架
同d 配件一樣, 收左你錢先
宜家firm 嘅就係灰機同埋switch12 zelda 普通版拎到貨
其他嘅行版野乜都未肯定
等睇紅藍機收電話叫你改灰
上左 188 2樓訂左 唔知有無伏 要食二隻game 12 同 薩爾達
想問下 間野有係伏 見佢話 3月2等通知 會唔會訂左話無貨 利申第一次訂機

係咪要落2K訂個間
啱啱188 Gamehit訂左,2000訂,機連2隻game, 話當日就有貨,我排第70

係咪要落2K訂個間

係呀 樓下有巴打 講左 店名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞