[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
排頭五位內,都唔確定有無藍紅
on99

今日訂果陣條友都話紅藍預貴500

左右唔同,好似係

灰色無所謂啦 到時都預咗買制 同fd 打

全藍強迫症

遲下實有雙藍 雙紅買啦
仲有彩虹七色, mario splatoon xenoblade 主題

不過一pair 都600$, 部機都係2000頭
on99

今日訂果陣條友都話紅藍預貴500

佢係咪on9
咁買多對joy con 都得啦
啱啱188 Gamehit訂左,2000訂,機連2隻game, 話當日就有貨,我排第70

巴打係咪zelda+12switch?

我就係係個度訂VR
記得我等佢開門拎機佢賣左唔知3個定4個walkin就截人,即係首日都冇炒
之後有冇我就唔知喇

game hit好舖係有時game未必最平姐
188金源同gamehit2間都
又唔串咀

所以我都唔知係咪香港老任個list搞錯鋪

GameTai 香港灣仔灣仔道188號東方188購物中心1樓113號鋪

呢間冇錯既話應該係188場內連鎖式終極黑店,好多人奶過野,老任正常唔會批貨比佢掛

代理肯入行貨
港任仲點會理呀? 以前香港個個都買水貨
佢地睇數字靚就得, 理得你點炒

你排33,訂唔訂到紅藍機?

我排第9都無呀

應該好少,又可能keep起左。。佢話今朝已經比人訂哂。不過都係個掣唔同色啫,到時買多掣咪一樣

點會少到咁
keep 起左炒啦擺明
新人留名
粉嶺 19:00免訂金留電話,要食兩game!
一入到去計埋我有四個人留電話,前兩個老細已經話第二批行可能都未到你
新人留名
一入到去計埋我有四個人留電話,前兩個老細已經話第二批行可能都未到你

等睇智多x重演s/m坐地起價
新人留名

等睇智多x重演s/m坐地起價

炒價大不了取消,又冇落訂
不過良粉得20部又真係誇張左啲
間野出左名中意抄
等到佢fb自動報價就係名位入手既好時機
不過良粉得20部又真係誇張左啲
間野出左名中意抄
等到佢fb自動報價就係名位入手既好時機

你幾時見過佢地會報價 蟹貨咪報囉
尋日walkin問仲疑似詐唔知有得訂
23號訂4000YEN NO卡版
3月3冇DX版就買普版
等現貨啦,間間都要硬食兩game
我唔玩咩咩傳說所以無訂
我唔玩咩咩傳說所以無訂

你估現貨幾時會有
唔急玩
我唔玩咩咩傳說所以無訂

你估現貨幾時會有

現貨咪又係要跟game
蟹貨就唔駛
好彩上星期係美國Walmart 訂左部
大埔比$300訂左 佢話有機三月中有得拎 未必要食骨

有機會*
其實點解買機一定焗你買埋game
我唔玩咩咩傳說所以無訂

你估現貨幾時會有

現貨咪又係要跟game
蟹貨就唔駛

等睇到時一堆開post問有無人買多左/邊到唔洗食炒價blablablablabal
其實點解買機一定焗你買埋game

代理要舖頭食games

你估現貨幾時會有

現貨咪又係要跟game
蟹貨就唔駛

等睇到時一堆開post問有無人買多左/邊到唔洗食炒價blablablablabal

已訂日版 唔洗食game

有機會*

個老細話到時撻訂既話 個300可以用黎買其他野
佢都算係咁
hi chok仔
利申 你的朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞