[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
TOYSRUS_JP 會在 1 月 21 日 上午9時開始接受預約,全國免費送貨。
啱啱係藍店訂左,要食二只game 我都奇怪南豐的藍店點解有switch訂,但官網無佢間鋪頭名,唔知有無問題

結果訂左部Sony出既switch

啱啱係藍店訂左,要食二只game 我都奇怪南豐的藍店點解有switch訂,但官網無佢間鋪頭名,唔知有無問題

即係比部ps vita過你😂😂😂

PlayStation Vita + Dual Shock 4 *2
"Switch 優惠套裝"
$2340

3月3公開發售

PlayStation Vita + Dual Shock 4 *2
$2340

3月3公開發售

$2340

3月3公開發售

高登行家巴打表示藍店唔一定要
係喎
冬天手凍/扮工時間可以雙手插袋打機

$2340

3月3公開發售

簡稱PS(witch)

果到係荃豐
果堆任記野係水貨多
雖然炒價, 但有時會入到啲美版限量機同box set
金_唔知係咪已經無得訂,上佢facebook睇已經無講
其實預訂除左早買早享受仲有咩著數?
金_唔知係咪已經無得訂,上佢facebook睇已經無講

但係佢係任記張list 上面wor
係咪留番聽日再開咋
睇定d先,廢事做switch大使
好景母女訂左,$500訂,要食2game ,薩爾達同12,返正我2隻都會買,所以訂左
其實預訂除左早買早享受仲有咩著數?

冇 冇game岩唔洗買住
188金源岩岩話未有得訂
睇定d先,廢事做switch大使

其實點解要訂 一開始都無咩玩

即是佢地偷步
其實點解要訂 一開始都無咩玩

Zelda都夠玩
我想玩 botw 呀
九個月等 mario 應該夠時間俾我爆機 (通關) 嘅
但係我又想等特別機
又唔想咁心急衝首發

即是佢地偷步

頭先問啲game 鋪話今晚先會知有幾多quota
所以暫時停左先

即是佢地偷步

所以暫時停左先

可能每間得十部

即是佢地偷步

所以暫時停左先

可能每間得十部

訂單過百果啲
我諗3月3日好難有齊

即是佢地偷步

所以暫時停左先

佢地 FB 刪哂post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞