[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5oobgc/why_is_the_d_pad_on_the_right_joy_con_so_small/

不過其實對於個joy con有另一個問題
就係當你拆出黎做2p mode,右邊個joy con 個analogue 好似好難用,隻手指公好似要伸盡哂先㩒到

1999唔知有冇人明

個手制好細隻
唔洗伸好出
反而係難雙手拎
劉明一身蟻
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5oobgc/why_is_the_d_pad_on_the_right_joy_con_so_small/

就係當你拆出黎做2p mode,右邊個joy con 個analogue 好似好難用,隻手指公好似要伸盡哂先㩒到

1999唔知有冇人明

個手制好細隻
唔洗伸好出
反而係難雙手拎

Joy-con R難用咪買Joy-con L囉,唔係老任點會單獨出L同R掣?

btw Joy-con個size咪當係超任隻掣同analog stick放係紅白機隻掣入面
wiiu已經死了
wiiu已經死了

3月3=死期

有埋劍果個要係任任store訂先有
wiiu已經死了

3月3=死期

反而想知3DS仲可以玩到幾耐
Zelda 行有特別版
但係唔知有冇埋把劍跟

咁多內幕
如果跟日版應該有

係日版黎
Btw一隻制要成588hkd
wiiu已經死了

3月3=死期

反而想知3DS仲可以玩到幾耐

任記support到2018
wiiu已經死了

3月3=死期

我仲未爆#FE
paper mario color splash未開

應該有排玩

1999唔知有冇人明

個手制好細隻
唔洗伸好出
反而係難雙手拎

Joy-con R難用咪買Joy-con L囉,唔係老任點會單獨出L同R掣?

btw Joy-con個size咪當係超任隻掣同analog stick放係紅白機隻掣入面

拆出黎緊係有兩個人用啦
唔知出面係咪咁
黑制機跟2隻game可以埋單
紅藍制機要2隻game+多個配件先可以埋單
Game一定要跟1、2switch
自選有Zelda
wiiu已經死了

3月3=死期

我仲未爆#FE
paper mario color splash未開

應該有排玩

xenoblade X 同 paper mario 都未爆
比zelda 插隊先
唔知出面係咪咁
自選有Zelda

上個post 咪有人話左
收到電話叫你加骨
唔加無得訂

睇黎都係等官網穩陣
分分鍾有得訂埋zelda master edition
唔知出面係咪咁
自選有Zelda

收到電話叫你加骨
唔加無得訂

睇黎都係等官網穩陣

因為代理果到去到星期一果時都仲1999
今日先email黎
一定要跟1、2switch
本身佢地諗住要跟3隻game tim架

即刻搞到一池死水
首發,不了
唔知出面係咪咁
自選有Zelda

收到電話叫你加骨
唔加無得訂

睇黎都係等官網穩陣

因為代理果到去到星期一果時都仲1999
今日先email黎

21號官網訂唔洗硬食骨呀!?!?!?

有無講eshop點搞?

行貨得兩隻
逼你食配件已經好屌

香港人真係乜鳩都要玩到盡

即刻搞到一池死水
首發,不了

家下佢地就係傾好計好先咁出email黎
如無意外最終決定黎
照個勢睇落
官網訂都唔知可唔可以3月3拎機

有無講eshop點搞?

但係個fd話部野日文UI黎
佢話好大機會日shop/跟nnid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞