Surface pro 6 登場討論區

858 回覆
6 Like 27 Dislike
有冇 pro6 mon貼/套推介
同埋想問有冇咩野一定要裝 (有筆
諗緊買好似官網學生價買I5 128G, 7600 連普通TYPE COVER,
尋日去豐X,個SALE又無講可以250蚊加COVER,係咁說我買256G會送COVER,

之後我諗會想買 筆同滑鼠,呢D係咪出邊多數正價買?
官網只可以主機跟一個配件賣,正常點都跟COVER啦

問埋,Signature COVER 有咩特別?
第一句加加減減後唔知寫左咩

諗緊係官網用學生價買I5 128G, 7600 連普通TYPE COVER.....
大家有冇痴mon貼,有冇邊度推薦,定都係TB
都冇乜得揀,求其淘寶算
婐機
大家surface pro用筆定用mouse?
why not both
因為一次過買晒兩樣好重皮
carousel 買二手
surface pen 除左畫野寫野
有冇手勢可以方便上網/right click/拉大縮細?
longpress or "click" is right click
no gresture for zoom
surface pen 新貨大鋪有冇平過正價? 睇左幾日想買返支
Surface Pro 6 定 Surface Laptop 2 好?
當電腦腦 Tablat有ipad
dllm 個新bug 充唔閪到電

我同我同事一齊奶野
因為update 左windows?
應該係SW問題
買咗 Pro 你就會少用 iPad
剩係睇 YouTube 走廣告都贏晒
Surface Pro 個保養其實係點玩?
官網好垃圾,比左個學生MAIL認證, 2個星期都未覆(中間已經再SEND多左一次),
官網在線問,佢話"要4-5個工作天或可以UPLOAD學生證去佢SALE MAIL 到,等2個工作天"
同佢講已經10個工作天,佢只係DEL左頭半句覆我 "可以UPLOAD學生證去佢SALE MAIL 到,等2個工作天"

無誠意到,就咁COPY AND PASTE,中學生都做到
壞配件 即係隻牛就叫佢送過隻來
壞機就要成部換
唔覺唔覺部NSP都用左年半 要PLAN定買咩機換左佢
部機冇保真係好撚危險 壞隻牛都好貴
利申 3年保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞