Surface pro 6 登場討論區

858 回覆
6 Like 27 Dislike
sp6未有, sb2出左一段時間喇, 無理由揾唔到
屌應該等surface pro 6定而家雙11買舊
等,舊野雙核接受唔到
半年
佢應該講係 pro6 / 月尾出,唔係6月尾
尋日我sp4 update window,個keyboard冇啦啦壞撚左10分鍾
好采重開機又冇事
想快d換新機,成日提心吊擔,有時趕公司野真係玩死
Update windows 咁玩命
依家我果部個mon閃到眼到盲,但係依家買5係比錢幫人清貨
sp4 閃mon 過保3年內都可以免費換機wor.

https://support.microsoft.com/zh-hk/help/4230448/surface-pro-4-screen-flicker

我們的首要之務是為我們的客戶創造最好的產品和體驗。我們已經收到您的意見反應,在仔細檢查後,研判一小部分的 Surface Pro 4 裝置會顯示閃爍或受干擾的畫面,而此問題無法透過韌體或驅動程式更新來解決。為了支援受此問題影響的客戶,我們將免費更換符合資格的 Surface Pro 4 裝置 (從購買日起最長三年內)。
全世界都賣緊sp6 得香港要清舊貨我真係買唔落手 同埋7系同8系u差幾遠下
清貨都唔緊要, 清貨都唔減價. 個下hihi
Pro 3
掉左部機佢:a. 對眼重要咁多
costco 買鳩到咩
我個部閃左一個星期之後又無閃,而家有時最底個1mm會閃
幾時先出呀 度度都出左 香港仲清舊貨
想問下如果買左部surface
仲係保養期內有問題想換機 但唔見左單既話會唔會換唔到
佢check機身ID
有無人知M$個 瑕疵擔保期限外 - 標準換貨
係換番同型號定點
同型號翻新機或者更好
pro3 嗰陣停產有啲人換左pro4返嚟
Pro 4停產咗,保到2019年9月
到時換唔換到pro 6
最多咪俾部翻新pro5你
M3
4gb ram
香港仲係賣SP5
剛剛換左部pro4 返來,之前拎左部機俾ms 換,係三年前買

點check 部機係surfacepro 既乜野版本?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞