Surface pro 6 登場討論區

858 回覆
6 Like 27 Dislike
呢架amazon 做緊sp6 128gb $917 連keyboard
買sp都係要notebook順便有得當table用下架啦
如果真係好需要多工既唔洗諗
但係如果ipad有mac os就唔同講法
百老x
pro5 i5-256gb連keyboard都係7999
Pro6黑 i5-256gb 加keyboard差唔多11000
去豐澤用citi bank 平多450
所以話如果冇必要4核真係舊版抵買
兩代既spec只係差粒u有分別
淨係CPU唔同,可以貴$3000
唔講功能。

surface pro 邊撚到重呀 你係排骨毒撚?
Surface Pro已經比同規格Laptop輕,連Keyboard都只係1.1xKG。
佢用iPad比
因為佢用唔着比iOS多嘅functions
都合理嘅
部hp幾正
邊部?
NSP重過我部古董SONY VAIO PRO 11
3000夠大機買多個144hz moon/9th i7/rtx 2060/ps4
$11000 我比多少少買Asus Zenbook UX433/UX533,再唔係買重d嘅FX505仲好。
我本身打算買Surface Pro 6,不過要用AutoCad,見到個定價,都係買Laptop好過,而且本身用緊Surface 3。
舊版ipad pro連pencil,cover同sp差唔多重
nsp 作戰左一年半 開唔到機 幾分鍾前都好地地。。。
部sp4 用咗兩年 換咗兩次 次次都係個mon出現同一個問題 不斷震 究竟係咩事 第二次仲要個前鏡壞埋 用唔到人面識別
呢個m$認錯係hardware問題, 過保都有得換機wor.

https://support.microsoft.com/zh-hk/help/4230448/surface-pro-4-screen-flicker

我們的首要之務是為我們的客戶創造最好的產品和體驗。我們已經收到您的意見反應,在仔細檢查後,研判一小部分的 Surface Pro 4 裝置會顯示閃爍或受干擾的畫面,而此問題無法透過韌體或驅動程式更新來解決。為了支援受此問題影響的客戶,我們將免費更換符合資格的 Surface Pro 4 裝置 (從購買日起最長三年內)。
果d咩按廿秒都唔得
充電燈無反應
但隻牛可以充到手機
之前都好地地扮緊工
我4代止過,擺佢兩個禮拜差佢兩日著番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞