Surface pro 6 登場討論區

858 回覆
6 Like 27 Dislike
咁邊到買好?
美帝個優惠係輪流做

你大可以等到輪到amazon, b&h果類冇ban卡冇ban集運再出手
等運到啦
急用逗完利是就去買
老實講是但一間買都平過香港啦仲等
不過建議有鍵盤既組合
另外買筆係正價 筆好少特價(只見過1次)
除非你好似我咁用緊pro4就可以唔駛再買鍵盤
surface死忠 我齊晒配件 想搵淨機平
但搵美國都係package仲平過淨機
你身痕 搵舊番揀擦番乾淨算啦
比你買完單機 又會身痕要埋signature typecover同new surface pen
我用緊sp4+signature cover+new pen....
果陣新出已經忍唔住美國買左
不過最近部4壞左先想買6 如果唔係本身諗住再下一代先買
same, 其實想下代type c如果佢轉先買
點知部4代走電走到離譜先轉
官網買Surface Pro6 256GB或以上型號送Type Cover+藍芽滑鼠(2月1日至2月14日)
香港MS官網
算唔算扺
唔算 落街買仲平
連keyboard 唔係差唔多咩
唔係 淨係問左豐澤sales平多幾百 再加如果有citi卡又平多幾百
如果返工無需要用 主要係返學jot notes同做assignment用 係唔係買surface laptop 2好過買surface pro 6?

利申:Tablet用緊ipad
諗緊xps laptop2 or surface pro 6
筆電黎講 surface真係親生仔 Microsoft有d軟件為左佢寫

不過佢死都唔出usb c 頭 想整個外置顯示卡打機都唔得

利申 用緊sf pro 4, 見到pro 6無換既衝動
Signature對比type有咩好左?
揀xps
好需要用筆jot/畫畫先諗 surface
無 啲色靚左
塊面隻料好似靚d
上網係咪冇咁好 想買signature keyboard
上網點解會冇咁好
求surface book 2用後感
surface laptop 2 先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞