Surface pro 6 登場討論區

858 回覆
6 Like 27 Dislike
nsp 係咩黎?
已經大把人鬧緊呢樣野,有無人知new surface pro 同surface pro6 會唔會咁?
你係咪熄左休眠?
我係sp6先岩
nsp應該講緊sp5
無可否認sp4初出個陣hs/sw都比較多問題,之後sp5/6就好似冇咩大問題咁
sp4好似熄左
因為果時好似有bug,長休唔起
試過一次開唔番,差番幾日都唔得,諗住掉撚左佢算
擺佢個零月差又著番,激撚死果時
依家sp6冇set過野
其實80%三日後得番50%,都接受唔到
如果計完全關機狀態黎睇
咁都唔知仲信唔信microsoft 好
我就用sp4,我自己用落幾滿意,so far sp6出左咁耐到e+都冇咩點聽到d大問題
完全關機應該唔會倒咁多電
我部Surface3都係咁樣

諗緊等SP6行貨 定係Asus UX433行貨
UX433個spec好吸引而且只係1.0x kg
諗緊賣咗部sp4,買surface go
屋企pc長開,係街surface go上網睇片
真係做嘢就remote desktop返屋企
仲用緊sp1
我買pro4都係因為佢夠輕,咁要換pro 6了
而家MS online shop 推緊個部SP6定SP5嚟?
佢啲機周圍都無標係5/6,好鬼難分
我發現香港啲電器舖好鐘意推啲舊貨
然後唔會同你講有新嘢出咗/就出
水9啲人買舊貨
到而家我都仲禾揀得定買咩好

我仲諗緊買SP定ipad pro定嚟緊部 Yoga book
Ipad pro自己屋企用一流,但返工有時做文書嘢完全唔就手
hk m$ 未有SP6
唔怪得勁出優惠推貨
我就係見佢無寫係SP 5定6所以無買
nsp 其實無咩大問題 唯一係死左無得救
香港仲推緊SP5同Laptop1 年尾仲清緊死貨....
入黎就係想問到底香港有新機未
明顯未有
$360

掉去堆填區都唔益佢LA.
唔會. 而家清貨都唔減得多.

而且外國分分鐘NSP特價平過NSP5死貨.
香港sp5個價夠買sp6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞