Surface pro 6 登場討論區

858 回覆
6 Like 27 Dislike
999,但冇美國信用卡買唔到
上網見到有人收成500幫手買一次..
有無巴打有美國信用卡幫手買~
500蚊?搵代購會唔會平d?
但唔知搵邊間好 睇緊價錢 間間差唔多
巴打一齊買share運費?
可以啊 你搵邊間?
大概要比多幾錢?
我未搵呀,係街啱啱收工
運費好似好貴
你有無更好推薦
依家我都WTAPP問緊其中幾間睇緊報價
Microsoft Surface Book 13.5" i5 256GB 8GB RAM NVIDIA 獨顯 $Price: $1,049.99 US

抵唔抵屌?
呢個有埋mouse
ebay真係信唔過
Microsoft Surface Pro 6 (Intel Core i5, 8GB RAM, 128GB) - Newest Version and Microsoft Surface Pro Signature Type Cover- Platinum Bundle https://www.amazon.com/dp/B07JQTMBWZ/ref=cm_sw_r_cp_api_4O5-BbMJJPZ62

有無人睇過amazon 呢個?
我想知佢個加錢保養係唔係全球包
送左部sp5比人
用用下喇叭左右大細聲
細聲果邊有時有類似電流聲既「卡卡」聲
有無過來人知道係咪driver問題 定一定要去換過部機
上網search啲人係M$度問左成年都仲有好多人繼續問

冇貨
正唔正部機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞