Surface pro 6 登場討論區

858 回覆
6 Like 27 Dislike
香港唔出 pro5又唔減價正一hihi
我部the new surface pro 爆左鏡面
邊到換平
屌那星呀雙11都過左
其實上網有冇得係其他地區買返黎?
香港有冇得全球保?
我睇台灣
台灣D人話要下年1月 呢到又話12月
甘岩部筆電又壞左 宜家冇電腦用
香港M$ 0 反應
HK M$ : 舊貨清唔到丫DLLM
HK真係好小家
m$ US 出左Black Friday preview, 有PRO 6 同GO. HK M$可以收皮la.

https://www.microsoft.com/en-us/store/b/black-friday
嘩..有冇美國轉運推薦?
想沖美版算

等香港等到死都唔出
舊貨又唔減
想買go但係唔寄香港
轉運. 不過GO如果淨係減50 USD, 不如用信用卡優惠係香港買算.
US 20號出LTE版
唔知香港要遲幾耐先有 定係買WIFI算
我等住用
香港你可以唔使等.
唔係又等一年半載咁on9下話 有LTE會方便好多
咁唔差在等埋keyboard 同筆有折
GO 個KEYBOARD真係好貴. 個KEYBOARD唔減真係唔捨得買.
靚d果隻一千蚊
其實如果淨係PS上色畫野 唔多打字
定係就咁買支筆就搞掂?
on99架m$

又想賺到盡
淨畫野係.

文書多就買KEYBOARD唔要筆.
岩岩部pro 5 壞壞地 連埋鍵拎左去換新
如果想放左佢 有無人會有興 想換iPad pro
你keyboard 應該換唔到翻新.

最重要係你部野咩config同放幾錢先?
個keyboard換左啦 已經到左因爲個keyboard
Config即係點 唔係太熟電子野
我諗住平賣炸 有興趣tg me https://t.me/heiyin6838
咁好彩換到.
Config即係你部機係M3 定i5, 同幾多RAM
Oh i5 256gb 8Gb ram
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞