美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Ryan Gosling 近年接得啲戲都會差得去邊
燒埋俾我
*都唔會
e2s6 teddy個集好撚creepy 痴線
Maniac mixed reviews
https://www.metacritic.com/tv/maniac-2018

Netflix's dreamy Maniac miniseries fails in every reality (C-)
https://ew.com/tv/2018/09/13/maniac-review-netflix/
vs
‘Maniac’ With Emma Stone and Jonah Hill
The imaginative psychological drama takes its place among the year's best TV
https://variety.com/2018/tv/reviews/maniac-review-emma-stone-jonah-hill-netflix-1202931847/

兩極到
Netflix

netflix魔咒
仲以為會一面倒話係神劇
對Netflix 已經冇咩期望

除左有少數係穩定之外
drama咁耐都唔係幾覺出到一套睇完會好睇到wow一聲既劇
諗住maniac suppose會係呢類劇
@C字頭

起身見到好撚開心
2019年中定年尾 好想快啲玩
唔知會唔會有中文版
我老母要準備入手switch喇終於
任天堂香港網站宣布,《New 超級馬力歐兄弟U 豪華版》、《耀西的手工世界》、《動物森友會(暫定名稱)》、《路易吉洋樓3 (暫定名稱)》支持繁體中文!

中文版

動森有中文真係贏撚哂 就算啲譯名會柒
btw路易吉洋樓
部switch都封左塵唔知幾耐

仲龜速玩緊zelda 啱啱先買完dlc冇耐
好多野未做 應該可以玩到動森出
american vandal
bojack
the first
forever
今日有4套劇
Iron Fist S2好睇左
個原因係減左男主角既打戲比女主角打
你知唔知teddy係donald glover自己演
又要拎返部機出黎

呢排玩緊ps4 spiderman跟住仲要玩羅拉大蛇刺客教
岩岩見到Netflix有死神真人版睇
準備中伏
ahs fallout
有冇咁多時間打機
Lunch睇咗半集 啲劇情真係好撚白痴
成日覺得拍出黎好鬼滑稽但又懶認真咁 好難投入
冇啦得五六日有心機打
羅拉其實買左未拆, spid都有排玩
有冇人有彩追開fresh off the boat?
入面啲細路好正好好笑
套野唔算太差
估唔撚到
好過鋼煉好多
E1已經諗緊佢地會唔會屌閪,真係屌,仲要係兩次
果然係歐美劇
呢個都係我其中1個追美劇既原因...
咁又唔係只係為呢樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞