美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Big Little Lies season 2 will be out in either March or April
今集You兩個pov幾正 唔知會唔會有埋其他人pov
呢套野真係正宗guilty pleasure 想快啲睇下集

EP5 Peach bb
https://www.youtube.com/watch?v=bXHGO6wvm9I
個肥佬成日搞其他野
本書由上年定前年話出出到宜家都未有聲氣
劇仲衰啲角色cut黎cut去
勁有趕收工嘅feel
講真 除左啲膠位之外都唔係幾記得S7做過咩

成日話冇書跟所以劇情插水都正常
但問心 原創都冇可能寫d咁差既劇本出黎
求其上網睇人鳩up作d劇情出黎都可以好過佢地寫
呢下先係最灰,正常人都唔會垃圾到咁

同埋屌佢地兩個趕收工,寫得差又想快啲甩身
HBO想拍多10季,佢地say no都唔係問題
但兩條友趕住投胎咁款 d劇情收得急到,妄想用6集黎埋尾收呢pet屎
唔比多d時間執返靚少少 救都冇諗住救套劇
就算佢地S4之前拍得幾好 都點對得住原本咁鐘意套劇班人呀

每次認真諗起got都好大怨氣 書已經冇得睇
劇好好地都竟然可以中途搞成咁
T'en season 真係差唔多
一本書2.5 season咁濟
但打後冇書跟喎
所以佢地cut走好多book character, 簡化左個故仔未必拍到10季
但係finale s8得6集黎收就真係on9
Ten season 夠時間出book6

之後再磨多廿年等book 7?
個肥佬成日搞其他野
本書由上年定前年話出出到宜家都未有聲氣
劇仲衰啲角色cut黎cut去
勁有趕收工嘅feel

肥佬表示開多幾套GOT前傳先
寫書果個唔願開工
拍劇果班就想快啲收工
睇到第幾季
睇完castle rock,真係會屌晒鬼
應該要聽日先睇到
今晚要睇bcs同the good doctor新一集
就咁睇上面utube,女主會唔會太公廁
搞埋自己個fd
(雖然有lis make out睇 )
睇完castle rock,真係會屌晒鬼

stephen king啲改編野中伏率高到 ...
搞埋自己個fd

我覺得9成係FF scene 唔信佢地會無啦啦扑野
利申 歡迎sheshe路線
希望係,女主人格已經扣得太多分

睇嚟地牢密室又有新客喇

“畫面”上吸引嘅話hehe sheshe都
搞埋自己個fd

睇嚟地牢密室又有新客喇

其實唔係女主角錯 只係太多人鐘意佢
peach應該想搞佢好耐
但會唔會又鎖佢落去 情節好似重覆咗
唔好殺peach啦屌 冇咗peach即刻扣分
佢地3角關係咁幾搞笑
btw呢排因為maniac所以sub返netflix
結果事隔咁耐啲戲都仲係好難揀得落手 好撚廢

dark tourist睇咗兩三集覺得一般
但套nailed it真心好睇 個主持同啲參賽者都好正
成個氣氛好歡樂 個個人態度都好好又唔假
笑撚到喊
你太迷peach 我就冇乜feel,一般樣靚富家女定位

依家主要睇joe派 恥笑吓、加埋d毒撚獨白
搞埋自己個fd

睇嚟地牢密室又有新客喇

其實唔係女主角錯 只係太多人鐘意佢
peach應該想搞佢好耐
但會唔會又鎖佢落去 情節好似重覆咗
唔好殺peach啦屌 冇咗peach即刻扣分
佢地3角關係咁幾搞笑
你太迷peach 我就冇乜feel,一般樣靚富家女定位

依家主要睇joe派 恥笑吓、加埋d毒撚獨白

就咁單獨黎睇唔係話好鐘意佢個角色
但成件事黎講如果冇咗佢會有啲單調 得男女主
有個對手挑戰下多d火花
依套劇講咩既
上年仲有套爛片Dark tower
不過Dark tower好過Castle rock
因為Castle Rock晒左我十個鐘啊!!!!!!!
第四季
次次ready係Netflix簡套戲睇
最尾碌碌下都係番去youtube睇MV
睇左一集nailed it
夜晚肚餓想食野睇一流
睇完原全冇哂食慾

故事講述Penn Badgley飾演的書店經理Joe Goldberg是個聰明但執着的紐約男子,面對心儀的女孩Beck,除了stalk對方的社交網站,更千方百計利用現代科技設法取得Beck的芳心。由變態跟蹤狂順利成為Beck的男友,為了清除兩人戀愛路上的各種障礙,就算殺人也在所不惜。
之前繼續有
好彩走得快
stephen king獲獲見到自己D野變伏究竟係咩心情
好彩有IT,依套好高質
隔咁耐冇sub以為會有一堆野睇下
屌點知都係咁冇出息
一係廢片 一係晨早已經睇過但唔會重溫既戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞