美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
The Romanoffs都係今日 有冇人會睇
集集都好似起碼90mins
睇完preacher s2覺得,明顯差過S1,tulip同條女,cass個仔.. 呢D基本上無撚用
3個人坐埋傾計既場面完全比唔上S1,係牛仔追殺,地獄呢兩條線比較好
唔怪得S3 出返10集
最無氣氛一定係呢季,不過要睇D女,唔棄
3 > 1 >> 2
依季其實玩倒敘好正常,如果玩半季先講未日肯定好多人棄
我覺得今季既fans service已經好掂
The Haunting Of Hill House出左啦
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Peaky Blinders season 5 adds The Witch and Split star Anya Taylor-Joy

有時間追返套野先
氣氛呢季唔係幾好咩 好似好耐都未試過咁多人讚
雖然fan service多
但正邪大戰幾吸引 根本係coven s2咁 但都已經算好睇過coven果季
唔棄=贏左
估唔到下集已經講murder house 但因為呢幾集都係keep住講返之前既野
想知依家係點 想睇下佢地大戰
通常flashback都係穿插下/間中一集,點知flashback交代直落幾集
睇佢點收科 平時差唔多季季收尾都炒車收場
係咪好多jump scare
未睇呀
有冇人睇Riverdale
第二季都幾失望,第三季宜家個開頭有返S1個感覺

氣氛係指恐怖,依家似搞笑多
不過講多d班女巫我都ok

依然係婆媽膠劇
只係睇d角色
睇返 s3s5s7既情況,
好可能唔會有大戰....
X2 未有時間
Teen Drama嘛
一定有拖拉 btw呢套係外國都算多人識多人留意
但係香港好似真係冇乜人講

我覺得第一季唔差㗎
套野幾時有恐怖過 除左S6某啲位覺得幾好之外
theme黎講其實最鐘意coven 但S3都係忍唔住停左冇睇
今季coven條線黎講有D潛力
世事都比你看透了
等睇呢兩個冰與火之歌大戰 同時又等緊ahs傳統式中伏

如果佢地後半part寫得好好睇睇 都有機做best season
但最尾唔爛尾就唔叫ahs
我反而好奇依家主線會講咩
睇個款同Sabrina好大關係
千奇唔好再黎blackhood
s6s7前面都ok
但後面
其實Blackhood條線太多人估到係Hal,我仲估季尾會唔會有個大反轉
之前有講過唔會同Sabrina有crossover/變做科幻劇
但係隻怪物都出埋嚟

你見唔見到預告有Joaquin
第一季我都幾中意佢
我中意佢同Kevin多過Kevin同Moose

呢季應該都係集中火力農場邪教、查Dilton死因?

上季已經估Ben會唔會有戲份,頭兩季神出鬼沒咁
有冇人睇9-1-1?一日追晒成個s1加s2頭幾集
有冇類似消防主題既推介?睇咗station 19好悶
應該主線archie 上訴
ronnie繼續同老豆作對
betty ko邪教
jug仲未知

好少留意kevin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞