美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
好好多
佢好似早排破左記錄
同時間produce最多劇集既人
有機會
除左daredevil其他全部都唔掂
同埋disney宜家都擺明搞個streaming service黎打你
The Handmaid's Tale 值唔值睇?
punisher唔錯啊
記漏左呢套
但呢套原全唔似英雄劇
做野爽快過DD
‘Luke Cage’ Canceled by Netflix

https://variety.com/2018/tv/news/luke-cage-canceled-1202987278/

Luke Cage都cancel埋,daredevil會唔會有危險

最近仲開番Luke Cage s1黎睇,諗住睇埋佢
可能出套heroes for hire比佢地兩個呢
重有睇頭
之後係咪輪到jessica jones收皮
岩岩Google,jessica jones續咗s3
之前Netflix咪咗唔知邊間嘅漫畫版權,諗梗佢會唔會cut marvel果啲

好似係kingsman漫畫果間 記得好似話拍kingsman劇

播放影片遇到問題。請稍後再試或選取別的影片。
tvq-pm-100 (5.6.1)

有冇人用samsung tv睇唔到netflix
入到netflix但播唔到片
係幾催淚
但又覺得未至於d人吹到神劇咁好睇
未睇finale果集 暫時覺得75分
netflix幾垃圾既劇都一定會有人話好睇
主觀野好難講
主流評價麻麻果d就開都懶得開
呢d應該掛名多過實際參與
必睇
睇完印象有幾個鏡頭係一鏡
雖然個套路係ST s1 加 詭屋(無論場景同演員好似同戲好似
最感動係Luke 教Nell 數1-7果度
同埋由細個勁親密到大個互相對罵果度好真實 幾乎同真實一樣 由其靈堂果集
講親nell & luke d互動都好感動 睇到喊
但真係太多jump scare
同埋佢地個個各自撞過鬼但冇人share攤開黎同大家講,全部人收埋當冇事發生

留意到一話套野有d位唔夠完美就會比人負皮
批評少少都唔俾,一定要讚套野先得

下次唔用
唔係啊.hill house個po 都幾多人批評套劇
除左問on9問題果d都無咩野
未睇晒DD唔好入個討論po
唔係我負啊
上黎吹水都係為咗傾套劇
如果個個都一樣睇法不如自閑
Hill house 唔恐怖係真嘅
冇出過出面個post 淨係喺呢度講過
不過上reddit睇係個個都讚到上天 好癲
唔係話你
我都唔係覺得唔好睇,純粹冇其他人咁100%鐘意
不過睇完呢套諗起有樣野我幾鐘意conjuring 2
就係一發現有鬼 全家即刻走
望返呢套就算老豆老母知間屋有問題都留咁耐 唔盡快離開先
雖然都知走左就冇戲做
我都係之前youtube都入唔到
去app個到更新或者刪左個Netflix再裝過試下
不過佢好癲佢早排同WB簽左份約人工高到嚇死人
你都係samsung tv?
我youtube入到呀
netflix都入到去,但load片果陣load唔到

個app冇update
尋晚都有諗住del app,但del唔到
話因為係原廠跟機app所以唔del得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞