美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
最差season拎best drama
David Lynch 輸 limited series directing 笑而不語
不過對Emmy都係0期望

david lynch輸directing真係
twin peaks was robbed
論表現佢都可以排Keri Russell同Elizabeth Moss之後既
套咩marvelous mrs mxxxx真係咁正?
呢年好似係aaron paul攞
s6真係philip同elizabeth都做得超好
好想Elizabeth 贏呀
都係英女王實至名歸
是其是

no offense 但真係上年今年佢都應該比其他食住
論表現佢都可以排Keri Russell同Elizabeth Moss之後既

Agger
呢兩個由頭帶到尾
claire foy唔係唔好戲 但佢地發揮得多啲
就算今年都係得moss vs foy我都覺得moss屈機d
The Americans (2013-2018), 6 seasons
6年 1個best writing 1個男主

s6真係philip同elizabeth都做得超好
好想Elizabeth 贏呀

S6兩個好多scene都好正,garage同train scene又有好多P&E各自咁多場戲
好撚可惜
如果佢地兩個一齊拎男主女主會係完美
Emmys係睇上年定下年,點解會有got
https://www.imdb.com/title/tt8036816/

講兩個聾人做FD,6集,2X分鐘1集

劇荒可以睇下
每年報名截止日期都係5月尾咁上下
80分

呢套D人講野好快,好似好趕時間咁,練聽力就試下啦

我麻麻地棟篤笑同60s,本身都係見個主角靚先開
s7
https://www.imdb.com/title/tt8036816/

講兩個聾人做FD,6集,2X分鐘1集

劇荒可以睇下

套咩marvelous mrs mxxxx真係咁正?
80分

呢套D人講野好快,好似好趕時間咁,練聽力就試下啦

我麻麻地棟篤笑同60s,本身都係見個主角靚先開

以為barry會贏

agent beeman值得一個supporting actor提名
donald glover 食白果
Legion咁正都冇提名
應該都係題材問題所以咁多年都被忽視
屌你老味
Game Of Thrones
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞