美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
女主幾靚
啱啱睇完EP9

呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我都啱啱睇完
Bye Kim n Jimmy
雖然最尾仲未散 不過都好接近
但都睇到好心痛
應該玩多一季就完
有感覺今季會變Saul了
今集committee個part幾好睇,條女笑裏藏刀

no ..下季唔係final season, 感覺仲有好多野要講
起碼仲有兩季,我覺得6-7季完都幾好
chuck死左都要累事 真係估唔到會拒絕jimmy, 睇到好心酸
炸藥果part緊張到 嚇撚到特登較細聲睇 驚有突發野
Good place有冇人睇過?依套掂唔掂?
次次ready係Netflix簡套戲睇
最尾碌碌下都係番去youtube睇MV
睇左一集nailed it
夜晚肚餓想食野睇一流
睇完原全冇哂食慾
冇期待開黎睇點知有驚喜 好好笑
第1集個阿婆評審
第2定第3集個阿嬸參賽者

第2集個呀婆整到咁真係笑撚死我

條阿嬸正到 又同個法國佬評判過電
笑到仆街
如果佢同呢個阿婆可以做固定班底就好

btw如果可以搵d明星上去參加應該好撚正
難d啦套野一望落就知冇筆直

有時一路睇一路諗每集拍完清場要抺幾耐
有套類似不過係用大麻整野食又係癲癲地
次次個嘉賓評審都隊左草咁

咁搞笑
不過nailed it個肥婆主持真心抵讚 做得幾好
煩膠好笑得黎又唔黑人憎
第一集個婆婆好正 悶到去偷嘢返屋企用

阿婆
同埋睇見佢用把槍射錢都忍唔住笑左 唔知點解
Chilling Adventures of Sabrina | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=ybKUX6thF8Q
女主幾靚

佢演技派黎
但睇條trailer都係有cw味, 魔法版riverdale咁
依排冇野開左黎

Good place有冇人睇過?依套掂唔掂?

依排冇野開左黎睇
輕鬆得黎應該幾好睇,呢套野口碑幾勁好多人睇
有套新劇叫A Discovery of Witches
好似唔錯, 有冇人有睇
Matt Bomer Cast as Negative Man on 'Doom Patrol'

不過好似得把聲咁靚仔但包撚住佢個樣
之前又係cast左Brendan Fraser
搵Matt bomer同Brendan Fraser但係得把聲係咪痴線
演技派
twilight
有睇
有無人睇緊AHS講解下劇情 唔係好明
Twitter 見到啲review
Netflix's new horror series (THE HAUNTING OF HILL HOUSE) is the perfect Halloween treat.
有無人睇緊AHS講解下劇情 唔係好明

7年經驗表示 呢套野D劇情認真睇你就輸咗
次次最尾都係暴走得個吉
Twitter 見到啲review
Netflix's new horror series (THE HAUNTING OF HILL HOUSE) is the perfect Halloween treat.

追post啦
其實係因為我見有Oliver Jackson-Cohen 上來做打手
留意到 放假開黎睇
After directing the first two films in the franchise and helping shepherd the various spinoffs, it seems like James Wan is stepping back from The Conjuring franchise.

Director Michael Chaves will helm The Conjuring 3, taking over the main series from Wan, according to a new report from the Hollywood Reporter. This is Chaves' first project after directing the Wan-produced horror movie The Curse of La Llorona.

C字頭果然厲害
依套同riverdale都係同一個producer
望落唔差
一開頭宣傳套野果陣有話係riverdale班底 唔係我估到
應該會hit
但hit又唔代表真係好好睇
ahs今季自從coven出場之後幾好睇 夠娛樂性
今集sarah paulson同taissa套衫

btw cody fern
佢已經脫離唔到著suit既命運
Madison個件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞