美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
LM
The Good Doctor
https://lih.kg/837355
歡迎入黎睇下
暫時睇落manifest都算可以睇下

真正既LIS死忠會繼續支持第2集
2應該會少好多人玩

有時覺得女主角幾靚
但間唔中某啲角度又少少樣衰
平時懶係pure咁 估唔到,就算joe係痴線佬都覺得為左條咁既女唔值得

呢套野幾搞笑 會繼續追
仲有個peach睇落9成gay都係鐘意beck 期待佢同joe爭女
btw今集新出場條友bxxxx原來變性人黎
一出場果下已經覺得佢好似男人
初初睇好靚,睇耐咗就不了,肥底冇波
呢d女覺得Joe冇新鮮感之後就會揾高富帥埋單,睇吓到時男嘅會點虐待佢

邊個?新跟嗰個教授
匯報下呢排睇既劇

追完maniac ,唔錯
都幾鍾意中段佢地事實同幻想交織既"夢"
emma stone 條姊妹情都感人
因為我都有呀妹,有時都諗佢嫁人無左佢生活就眼濕濕

bcs , 我好鍾意今季喎,好多人話拖...
我覺得唔會話拖到悶想fast forward 丫,入面個個都有人物魅力,條條線都精彩。唔似game of thrones 咁有時想飛左某d 人條line 唔睇。鏡頭用心呢d 就唔講啦。

希望kim 有好下場

the big bang theory , 好野終於就快完。笑我都仲笑得出,但真係無晒新鮮感啦。同埋年年見班人要加薪既新聞
Bojack睇到個人乜都唔想做
今季無乜野,S3S4就有D

真係cast左
美帝上演現實版HoC
今晚審大法官好睇了
套野成個feel真係好sad
S05E06
You ep3 公廁Beck
為條公廁搞咁多野
女主真係愈睇愈唔掂(樣同性格都係 )
今集個尾笑咗,男嘅真係人如其名“Joseph”
有時覺得女主角幾靚
但間唔中某啲角度又少少樣衰
平時懶係pure咁 估唔到,就算joe係痴線佬都覺得為左條咁既女唔值得

呢套野幾搞笑 會繼續追
仲有個peach睇落9成gay都係鐘意beck 期待佢同joe爭女
btw今集新出場條友bxxxx原來變性人黎
一出場果下已經覺得佢好似男人
初初睇好靚,睇耐咗就不了,肥底冇波
呢d女覺得Joe冇新鮮感之後就會揾高富帥埋單,睇吓到時男嘅會點虐待佢

邊個?新跟嗰個教授

peach好似仲正過佢
joe宜家似兵多過痴線佬 原本覺得條女好完美但家陣要催眠自己
唔知係咪教授
金髮 同佢一齊交作文 好作狀果個
匯報下呢排睇既劇

追完maniac ,唔錯
都幾鍾意中段佢地事實同幻想交織既"夢"
emma stone 條姊妹情都感人
因為我都有呀妹,有時都諗佢嫁人無左佢生活就眼濕濕

bcs , 我好鍾意今季喎,好多人話拖...
我覺得唔會話拖到悶想fast forward 丫,入面個個都有人物魅力,條條線都精彩。唔似game of thrones 咁有時想飛左某d 人條line 唔睇。鏡頭用心呢d 就唔講啦。

希望kim 有好下場

the big bang theory , 好野終於就快完。笑我都仲笑得出,但真係無晒新鮮感啦。同埋年年見班人要加薪既新聞

Arya應該唔會嫁人 放心

bcs不知幾好睇 邊個話拖
係咪得連登仔先會話拖 人地外國果邊個個讚到飛起 講到已經超越埋brba咁滯

真係cast左

條black canary好肉酸 理想與現實

真係cast左

條black canary好肉酸 理想與現實

擺明sell女既戲都可以倒自己米 DC
MEW雖然幾好 但其他

AHS今集coven + scream queens reunion
今季終於正式啟動
peach係靚不過好西面吓
Joe升咗做兵長,起碼有認真考慮一齊同有得啪啪

個鄰居醉酒佬都鋪咗幾集,會唔會係next victim呢
Arrow出過3個canary都好過佢
今集未睇!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞