美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
BoJack Horseman Season 5 is Certified Fresh at 100% with 25 reviews.
https://www.rottentomatoes.com/tv/bojack_horseman/s05
American Vandal 好好睇
呢幕都正
You ep3 公廁Beck
為條公廁搞咁多野
雖然冇睇
但Atypical個妹又真係幾鬼靚女
成個dua lipa x anne hathaway咁
如果套野係佢做主角我可能會睇
岩岩睇完bodyguard 好耐未試過咁緊張睇劇
老老實實耐唔耐睇英劇都係finale 痴左線

你講乜 1999到睇唔明
其實套野幾好笑又唔長,冇咩野睇可以開
雖然冇睇
但Atypical個妹又真係幾鬼靚女
成個dua lipa x anne hathaway咁
如果套野係佢做主角我可能會睇
其實套野幾好笑又唔長,冇咩野睇可以開

其實試過開黎睇
但唔覺得太好笑 又冇乜興趣睇男主角同佢老豆老母

去到series 最後30min就出事

見到都好多人屌

去到series 最後30min就出事

見到都好多人屌
但其他果d就真係好睇ge

頭3集都ok
但睇睇下第4集已經停左唔係幾想睇 走左去睇其他野
睇完maniac
整體黎講劇名同幾年前一套偽哲學戲一樣掛羊頭賣狗肉
睇到E7,都唔錯啊
c字頭有冇諗住玩lis2
睇完maniac
整體黎講劇名同幾年前一套偽哲學戲一樣掛羊頭賣狗肉

唔係唔好睇, 但可以再好睇啲
咁如果limited series大戰黎講我諗我都係鐘意sharp objects多啲
歌/演技/cinematography editing都係sharp objects搶鏡啲
maniac就佈景setting靚啲同故仔有potential啲
睇完兩套結論 如果amy adams咁都輸比stone真係喊出黎

冇乜衝動玩
我見變左男做主角就冇哂興趣

冇乜衝動玩
我見變左男做主角就冇哂興趣

same 又唔係有max佢地
雖則話係同一個universe但都唔係幾想理
膚淺到呢 我地真係
有野吸引到自己 所以睇/玩
無問題呀
我有時都係見有靚仔先追
女主真係愈睇愈唔掂(樣同性格都係 )
今集個尾笑咗,男嘅真係人如其名“Joseph”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞