美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我係samsung呀
咁又唔知我個時係app都入唔到
終極手段試下reset部電視
咁你依家應該都睇唔到netflix

呢度見d人話reset都唔得
聽日問samsung先
https://lihkg.com/thread/868326
試過search個app扮重新裝
但一click落去就開左 冇得再裝
MUM

之前好多人FF Glow個女主角做V老母

我都睇唔到
仲以為係我自己屋企電視問題
我都知多數係samsun個app有bug
但今朝都係忍唔住搵netflix live chat問下
我係samsung呀

聽日問samsung先
https://lihkg.com/thread/868326
我都睇唔到
仲以為係我自己屋企電視問題
我都知多數係samsung個app有bug
但今朝都係忍唔住搵netflix live chat問下
原來我都入唔到
好多人都出問題?
仆街重買哂宵夜準備等等同娘親睇the haunting of hill house
口味呢家野真係無得講
要考慮埋好少有horror劇出(除非你計埋AHS......)
好驚Netflix cut埋DD
今季好似零宣傳咁
係咪已經半放棄
DD
Making a Murderer
已經連續睇足三日
😪
唔會掛,今季咁掂,cut埋真係乜都無
你都係samsung tv?
我youtube入到呀
netflix都入到去,但load片果陣load唔到

個app冇update
尋晚都有諗住del app,但del唔到
話因為係原廠跟機app所以唔del得
我係samsung呀

聽日問samsung先
原來我都入唔到
好多人都出問題?

samsung=睇唔到
出面有人話轉dns就得返
如果係咁應該係isp問題定samsung問題?
講親nell & luke d互動都好感動 睇到喊
但真係太多jump scare
同埋佢地個個各自撞過鬼但冇人share攤開黎同大家講,全部人收埋當冇事發生

留意到一話套野有d位唔夠完美就會比人負皮
批評少少都唔俾,一定要讚套野先得
唔係啊.hill house個po 都幾多人批評套劇
除左問on9問題果d都無咩野
冇出過出面個post 淨係喺呢度講過
不過上reddit睇係個個都讚到上天 好癲
口味呢家野真係無得講
要考慮埋好少有horror劇出(除非你計埋AHS......)

尋晚睇埋finale
went full this is us 唔怪得知咁多人屌
前面bulid up間屋build咁耐但最尾咁樣收手解決..

咁佢老母仲靚過佢條女

咁佢老母仲靚過佢條女

兩個都唔差 但個人覺得jodie靚啲
不過真係有d似樣 (同埋both都係 )
出年迪士尼既世界
聽聞本身個結局係dark d(成家死晒)
但creator太鍾意d角色,於心不忍,改返bbq

ep9,10都係比較多人批評,另外就e6
好似樣
重以為同一個人黎
講親nell & luke d互動都好感動 睇到喊
但真係太多jump scare
同埋佢地個個各自撞過鬼但冇人share攤開黎同大家講,全部人收埋當冇事發生

留意到一話套野有d位唔夠完美就會比人負皮
批評少少都唔俾,一定要讚套野先得
唔係啊.hill house個po 都幾多人批評套劇
除左問on9問題果d都無咩野
冇出過出面個post 淨係喺呢度講過
不過上reddit睇係個個都讚到上天 好癲
口味呢家野真係無得講

尋晚睇埋finale
went full this is us 唔怪得知咁多人屌
前面bulid up間屋build咁耐但最尾咁樣收手解決..
聽聞本身個結局係dark d(成家死晒)
但creator太鍾意d角色,於心不忍,改返bbq

ep9,10都係比較多人批評,另外就e6

ep6唔係同ep5一樣好多人讚咩?

冇膽 佢應該用果個ending
依家呢個太cheesy 有d突然同格硬
之前鋪到間屋咁evil 但竟然收手唔夠惡 突然講一大輪係愛呀 就搞掂
hill house班鬼都係行行企企就算 搞咁多野仲以為有咩作為
最似大奸角隻鬼(poppy?)又係可以比人咁容易耍走

咁佢老母仲靚過佢條女

兩個都唔差 但個人覺得jodie靚啲
不過真係有d似樣 (同埋both都係 )
好似樣
重以為同一個人黎

如果真係可以搵佢做老母就正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞