美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Netflix added 7 million subscribers worldwide from July through September, far above the company's target of 5 million and exceeding analyst projections.

https://wgntv.com/2018/10/17/netflix-grows-to-137-million-subscribers-gets-rave-reviews-on-wall-st/
咁勁

香港係咪繼續仲係最少戲最少劇既區
Narcos: Mexico | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0&feature=youtu.be
HBO預訂Mark Ruffalo製作主演迷你影集《I Know This Much Is True》
https://www.dramaqueen.com.tw/news/20181019/002.html

HBO 預訂小說改編迷你影集《I Know This Much Is True》,由《復仇者聯盟》「浩克」馬克魯法洛(Mark Ruffalo)製作主演。

《I Know This Much Is True》迷你影集共六集,原著由《女孩別哭》暢銷作家沃利藍姆(Wally Lamb)撰寫,聚焦 20 世紀後半葉一對雙胞胎兄弟,描述兩人平行生活中的背叛、犧牲、原諒等故事。馬克魯法洛將一人分飾兩角,演出多明尼克伯德西(Dominick Birdsey)以及湯瑪士伯德西(Thomas Birdsey)這對雙胞胎兄弟。

《Blue Valentine》、《The Place Beyond the Pines》編導德瑞克奇安佛蘭斯(Derek Cianfrance)將擔任編劇、導演以及執行製作。

Derek Cianfrance
The rookie幾好睇
Nathan Fillion好正
you今集好撚緊張,每次睇D偷偷摸摸既情節我就出汗
好似之前BCS nacho 換藥果到

咁就死左太便宜佢
臭閪抵啦 美中不足在唔影佢點死

Joe喺間屋度好似玩緊潛行game咁

一集搞掂哂兩個條線,幾爽,睇吓篤尿幾時比人發現

啱啱睇完
屌 ..too soon whyyyyyyy
上集明明咁命硬
但off screen死咁膠

btw呢度笑咗
REST IN PEACH

原著係搞左Beck先死 , 戲入面只係錫左下想玩3P , 不過之後佢同條仔做時叫得好淫

Peach真係死得好膠 , 未見屍可能未死 (PLL mode)
You見你地討論岩岩睇左第一集睇到打冷震好恐怖
個男主角好撚似超人
特登續返Netflix就係為左佢同daredevil
唔洗怕,搞笑片黎
you今集好撚緊張,每次睇D偷偷摸摸既情節我就出汗
好似之前BCS nacho 換藥果到

咁就死左太便宜佢
臭閪抵啦 美中不足在唔影佢點死

Joe喺間屋度好似玩緊潛行game咁

一集搞掂哂兩個條線,幾爽,睇吓篤尿幾時比人發現

啱啱睇完
屌 ..too soon whyyyyyyy
上集明明咁命硬
但off screen死咁膠

btw呢度笑咗
REST IN PEACH

原著係搞左Beck先死 , 戲入面只係錫左下想玩3P , 不過之後佢同條仔做時叫得好淫

Peach真係死得好膠 , 未見屍可能未死 (PLL mode)

如果有得睇佢用碌假鳩同beck ...
應該真係死左掛 入哂袋上埋車
前題係變態得黎要係靚仔夠charm先會成功
樣衰係會即刻fail

henry cavil?l
但佢唔係弱雞好多咩 佢係以前gossip girl個男主
netflix成日都係年尾多野睇啲
之前用黎睇maniac, 睇完又揀唔到野睇 結果睇返brba
痴撚線 第4次睇
個面型好似
睇一睇you個幕後又有greg berlanti份
條友真係everywhere
‘Luke Cage’ Canceled by Netflix

https://variety.com/2018/tv/news/luke-cage-canceled-1202987278/

Luke Cage都cancel埋,daredevil會唔會有危險

最近仲開番Luke Cage s1黎睇,諗住睇埋佢
可能出套heroes for hire比佢地兩個呢
重有睇頭
You見你地討論岩岩睇左第一集睇到打冷震好恐怖
個男主角好撚似超人
前題係變態得黎要係靚仔夠charm先會成功
樣衰係會即刻fail

henry cavil?l
但佢唔係弱雞好多咩 佢係以前gossip girl個男主
個面型好似

虧版henry cavil
呢套感覺上好似好過CW級數
之後係咪輪到jessica jones收皮
呢排有冇人見到george clooney平時成日賣果個咖啡廣告
有natalie dormer 個look靚撚到

The One True Queen of Westeros
dd3班劇評好似個個J到出血咁款
岩岩Google,jessica jones續咗s3
之前Netflix咪咗唔知邊間嘅漫畫版權,諗梗佢會唔會cut marvel果啲
Hill house 10/10
果種對大家庭嘅刻劃太準太真
第一次睇恐怖片其實係家庭片睇到喊
利申 大家庭生活

其實美國果種大屋要幾錢
話時話Netflix 有咩垃圾劇係一定唔好睇?
我對上一次睇nextflix 係兩年前
我覺得JJ唔算爛啦,第一季個懸疑氣氛營造得唔錯。
係第二季講佢老母我睇得唔太投入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞