美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Surprise bitch.
margot robbie特登簡件樣衰黎襯托自己
有無人覺得依家D美劇好多都配個完全唔MATCH個角色既力架上去
求peach包養
殺醉酒佬 收養paco
今集真係有衝動快啲睇

兩丁友重聚但又賴低#5

盲生
突然覺得cast得好make sense
無人講呢套既????

佢本人係producer之一
美劇都無乜野
merlin果件真係
無人講呢套既????

有留意 未開黎睇
同類型黎講好似話唔夠barry/killing eve好睇

真係cast左

條black canary好肉酸 理想與現實

擺明sell女既戲都可以倒自己米 DC
MEW雖然幾好 但其他
margot robbie特登簡件樣衰黎襯托自己
盲生
突然覺得cast得好make sense
佢本人係producer之一

好陰濕
執返個MEW等冇咁明顯(但叫座力唔大)
想班人都係主力睇佢 陰謀論
Game of Thrones star Sophie Turner: Series finale will divide fans
https://ew.com/tv/2018/09/27/game-of-thrones-sophie-turner-series-finale/

咁快已經開始戴定頭盔
一定垃圾到暈 我諗講緊應該會係災難級垃圾
俾定心理準備你地
爛劇唔好掛
Game of Thrones star Sophie Turner: Series finale will divide fans
https://ew.com/tv/2018/09/27/game-of-thrones-sophie-turner-series-finale/

咁快已經開始戴定頭盔
一定垃圾到暈 我諗講緊應該會係災難級垃圾
俾定心理準備你地
爛劇唔好掛

feel到班cast自己都心虛
唔洗講咁多 播完即刻拖D&D兩條戰犯出黎受死
上集我覺得都OK喎
S7係我睇過嘅美劇最垃圾嘅一季
真係狗都唔屌
世界級到s7e4咁都救唔返
有冇巴絲追開chicago fire 同chicago med
講真 除左啲膠位之外都唔係幾記得S7做過咩

成日話冇書跟所以劇情插水都正常
但問心 原創都冇可能寫d咁差既劇本出黎
求其上網睇人鳩up作d劇情出黎都可以好過佢地寫
呢下先係最灰,正常人都唔會垃圾到咁

同埋屌佢地兩個趕收工,寫得差又想快啲甩身
HBO想拍多10季,佢地say no都唔係問題
但兩條友趕住投胎咁款 d劇情收得急到,妄想用6集黎埋尾收呢pet屎
唔比多d時間執返靚少少 救都冇諗住救套劇
就算佢地S4之前拍得幾好 都點對得住原本咁鐘意套劇班人呀

每次認真諗起got都好大怨氣 書已經冇得睇
劇好好地都竟然可以中途搞成咁
S6頭幾集都鳩鳩地
不過成季又鳩唔哂所以尾兩集同hold door嗰集救到成季
第五季又係有幾集鳩 又係hardhome救成季
第四季應該係整體比較好嘅一季
一直都唔明自創劇情點解會鳩成咁
又唔見同一個台嘅leftovers會咁
leftovers第一季後已經係自創
但神撚到仆街
屌你老母got就相反
整埋啲垃圾出嚟
我期望第八季最好全部都係大場面
因為大場面應該少啲垃圾劇情出現
希望唔好出現到s7e6大場面得嚟咁垃圾
上集我覺得都OK喎
S7係我睇過嘅美劇最垃圾嘅一季
真係狗都唔屌
世界級到s7e4咁都救唔返
講真 除左啲膠位之外都唔係幾記得S7做過咩

成日話冇書跟所以劇情插水都正常
但問心 原創都冇可能寫d咁差既劇本出黎
求其上網睇人鳩up作d劇情出黎都可以好過佢地寫
呢下先係最灰,正常人都唔會垃圾到咁

同埋屌佢地兩個趕收工,寫得差又想快啲甩身
HBO想拍多10季,佢地say no都唔係問題
但兩條友趕住投胎咁款 d劇情收得急到,妄想用6集黎埋尾收呢pet屎
唔比多d時間執返靚少少 救都冇諗住救套劇
就算佢地S4之前拍得幾好 都點對得住原本咁鐘意套劇班人呀

每次認真諗起got都好大怨氣 書已經冇得睇
劇好好地都竟然可以中途搞成咁
S6頭幾集都鳩鳩地
不過成季又鳩唔哂所以尾兩集同hold door嗰集救到成季
第五季又係有幾集鳩 又係hardhome救成季
第四季應該係整體比較好嘅一季
一直都唔明自創劇情點解會鳩成咁
又唔見同一個台嘅leftovers會咁
leftovers第一季後已經係自創
但神撚到仆街
屌你老母got就相反
整埋啲垃圾出嚟
我期望第八季最好全部都係大場面
因為大場面應該少啲垃圾劇情出現
希望唔好出現到s7e6大場面得嚟咁垃圾

S4係全盛期 差唔多集集都好好睇
就算原創 又要cut走書啲角色 都唔知點解d劇本可以on9到咁
好多線都好簡單就可以避免寫得咁柒
dorne / sansa arya LF / olenna+tyrell (marge果3個好彩叫完得好 ) / barristan / jon班人x night king
屌 數之不盡

人地原創咁掂 只可以話D&D真係冇料得好緊要
睇完堆劇本都唔撚知點過到自己果關覺得可以出得街
今時今日大場面都可以係垃圾
S8唯一安慰係S6最尾兩集個導演返黎拍
Episode 1: David Nutter
Episode 2: David Nutter
Episode 3: Miguel Sapochnik
Episode 4: David Nutter
Episode 5: Miguel Sapochnik
Episode 6: David Benioff and Dan Weiss
但finale果集係D&D拍返 食撚屎啦兩個
Bodyguard 好睇?
見到robb stark想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞