美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

呢幾個

Daredevil S3好睇過S1
好少劇可以之後既season超越S1
屌你netflix頭先追完套野之後彈個套haunted出黎
張圖嚇撚死人
e6係多人讚
多數都係批評大哥既演技.....
印度仔老婆好煩
其實正常喎佢d反應, 自己老公做FBI但成日同自己講冇野你唔驚?
同埋都係煩左一兩次佔好少篇幅
最後佢都加哂分啦
所以大家係咪怪錯左skylar呢
除左I fucked ted
fisk收皮係因為dd有佢老婆把柄
咁如果vanessa死左,fisk咪可以再隻手遮天
咁佢煩足幾季點比
不過我真係覺得佢冇d人講到咁誇張
我不嬲都覺得skylar睇嗰時係煩
但你代入佢角色嚟睇佢初初咁諗/做係合理,係之後先入魔
屌你netflix頭先追完套野之後彈個套haunted出黎
張圖嚇撚死人

覺唔覺比起以前啱啱開果陣
依家netflix個ui越黎越煩
d分類on99好難搵野 唔係方便人睇野 係方便佢地自己推啲target/垃圾出黎
thumbnail又成撚日轉 扮多野睇
講親nell & luke d互動都好感動 睇到喊
但真係太多jump scare
同埋佢地個個各自撞過鬼但冇人share攤開黎同大家講,全部人收埋當冇事發生

留意到一話套野有d位唔夠完美就會比人負皮
批評少少都唔俾,一定要讚套野先得
唔係啊.hill house個po 都幾多人批評套劇
除左問on9問題果d都無咩野
冇出過出面個post 淨係喺呢度講過
不過上reddit睇係個個都讚到上天 好癲
口味呢家野真係無得講
要考慮埋好少有horror劇出(除非你計埋AHS......)

尋晚睇埋finale
went full this is us 唔怪得知咁多人屌
前面bulid up間屋build咁耐但最尾咁樣收手解決..
聽聞本身個結局係dark d(成家死晒)
但creator太鍾意d角色,於心不忍,改返bbq

ep9,10都係比較多人批評,另外就e6

ep6唔係同ep5一樣好多人讚咩?

冇膽 佢應該用果個ending
依家呢個太cheesy 有d突然同格硬
之前鋪到間屋咁evil 但竟然收手唔夠惡 突然講一大輪係愛呀 就搞掂
hill house班鬼都係行行企企就算 搞咁多野仲以為有咩作為
最似大奸角隻鬼(poppy?)又係可以比人咁容易耍走
e6係多人讚
多數都係批評大哥既演技.....

Darrio 2.0
痴撚線架,shameless下半季出年1月先出
點生存啊
netfilx真係良心
下季 bullseye 射死Vanessa
Bullseye, Fisk, Mary, DD
睇完hill house先睇今集ahs murder house
即刻覺得d劇情好尷尬
vanessa其實係Fisk心魔,最好係fisk自己整死條女,再出黎,
不過咁會好煩,又坐監又出黎又入返去.
更好既係bullseye做下季main villain,加個新反派,dd 1打2
要問新po啦
好多美劇通常到第3季就開始爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞