美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

yen同我想像出入好大wo

唔係搵黑人你要感恩啦
唔係黑人已經收貨了

要知足
今集You睇到好抆
Beck好蠢、廢+勁煩膠,成日扮文青/女神好撚惡頂 比我就中出即飛
Peach條臭閪stalker極品克人憎,Joe之後唔好再on99衝動呀,要慢慢折磨到佢崩潰先係羸家
睇佢讀自己篇文都有d忍唔住笑 乜撚野文黎 好作狀
臭西x2 痴線佬x1 大亂鬥
peach西得黎幾好笑呀 扮自殺好尷尬
好彩冇死得咁快
,joe都冇乜腦 日光日白扑濕人都冇plan既
今集係每一個角色都好蠢好on9,情節又corny,睇到我反白眼多過笑
可能我開始老喇,呢啲teen drama真係唔太頂得順

不要再說了
我都慚愧自己有追
不過好多都唔知乜水

唔係搵黑人你要感恩啦
唔係黑人已經收貨了

要知足
不過好多都唔知乜水

利申冇玩witcher 但覺得唔出名唔緊要
最緊要唔醜樣
到時襯返個look就會有人J
yennefer個演員望落好young
驚望落會好似超人搞細路女咁
好怪 ciri都係
得閒就睇D要專心既劇,
其他就食飯,搭車用黎攝時間
The Haunting of Hill House

今日
新一集AHS
Coven fans必睇
AHS討論區d人好似冇睇過第三季咁

唔係搵黑人你要感恩啦
唔係黑人已經收貨了

要知足
不過好多都唔知乜水

利申冇玩witcher 但覺得唔出名唔緊要
最緊要唔醜樣
到時襯返個look就會有人J
yennefer個演員望落好young
驚望落會好似超人搞細路女咁

話細路女以為你講中間果個 心諗咁癲
開左幾套劇
strangers ..懸疑類,睇左1集劇情都無咩推進.想睇下香港可以試下
kidding 睇到E4,呢套正
9-1-1 講下D first responders 既日常工作,有D CASE幾緊張,但都幾婆媽
manifest 婆媽

the preacher & the man in the high castle依家開S2

追咁多劇
平時時間點分配
得閒就睇D要專心既劇,
其他就食飯,搭車用黎攝時間

最勁係睇咁多套要follow返每套d劇情
自己鐘意果d劇一定要留返喺屋企舒服專心睇
最多我都係返工lunch喺公司食果陣開黎睇 唔會搭車/喺街睇
The Haunting of Hill House

今日

知道係細路版vs大人版咁拍 即刻多左興趣睇
原本以為係一家幾口咁大路
不愧係horror ver. this is us
新一集AHS
Coven fans必睇

misty

bcs post班人仲廢 自從見佢地集集要人解釋劇情就冇再入過post

‘True Detective’ Season 3: January 13, 2019
2都冇睇, 聽講同一比差好遠
唔敢太大期望 S1好難超越
佢地想要多D劇情推進,其實我都想
睇S3果陣我都係掛住睇女,無咩點理劇情...
你試下唔好同S1比較,當新劇睇會好D
D角色都OK,都有精彩既地方,但我唔鍾意finale(可能S1完得好,影響左我諗法)
我都有留意到
解左一兩次之後都費事再解
睇完又唔記得就recap下啦

‘True Detective’ Season 3: January 13, 2019
2都冇睇, 聽講同一比差好遠
唔敢太大期望 S1好難超越

唔好同S1比會睇得開心D,同其他劇比都唔算太差
S2差左話係因為佢地太趕住出S2
所以HBO之後比足時間佢寫劇本先決定拍 雖然中途炒導演又係有少少伏味
不過望下新導演imdb見佢拍過兩集leftovers
佢地想要多D劇情推進,其實我都想
睇S3果陣我都係掛住睇女,無咩點理劇情...

真係播左半季都未入戲肉咁 雖然上集幾好睇
就咁講齊人都用左兩集 幾集都係flashback
幾時講返present

bcs post班人仲廢 自從見佢地集集要人解釋劇情就冇再入過post
我都有留意到
解左一兩次之後都費事再解
睇完又唔記得就recap下啦

開頭我都有份解下當討論
但屌 之後集集都有人話唔明d角色做咩/點解會咁
仲有d基本劇情又記錯哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞