美劇集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
英語岩我多D
睇左bodyguard e1 ,唔錯
就睇晒casual S4,點撚算
英語岩我多D

間唔中都要接觸下其他文化

開黎睇下先 套野喺uk好hit
但btw尋日咁多新劇+舊劇播 點解搞到冇野睇咁
Kidding真係好似講緊Jim Carrey真人咁
dark得黎睇到有d不安

今日subscribe返netflix
bcs仲未上既
好hit我又唔知,係咪因為robb stark

唔知,可能少高質野,ozark s2我都OK
唔怪得bodyguard 個女人咁熟口面

The Durrells
The Last Ship 第5季第一集 好正
今日subscribe返netflix
bcs仲未上既

netflix即日同步邊有咁早 是常識吧

開黎睇下先 套野喺uk好hit
但btw尋日咁多新劇+舊劇播 點解搞到冇野睇咁
好hit我又唔知,係咪因為robb stark

唔知,可能少高質野,ozark s2我都OK

收視好勁
好似個編劇本身出名,之前寫過套劇又係hit過
the deuce s2未睇, you又未睇
仲有shameless呢 雖然冇追 但你好似係shameless死忠
出面講到星期日打風打到世界末日咁款
執定包袱resign+移民先
星期一飛台灣
星期一飛台灣

..冇事嘅
照大交合劇本星期一應該落波
實亂到仆街+delay
星期一飛台灣

..冇事嘅
照大交合劇本星期一應該落波
實亂到仆街+delay

幾點機 去幾多日?
過多兩日睇下咩環境先 可能改路線唔會吹過黎
12:00去5日
CX出左公告16,17號機可以改航班
絲打改返名 即時靚女返晒
jack ryan? 無咩興趣
開bodyguard先 ,我等收工睇埋e3,4
每逢911都要睇返兩集homeland
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞