[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有冇人有買下d就limited ge 球員?

06u 謝4 點睇

我留左隻10w
有錢先買06u

得三億多的…想轟隻+4翻來保值 講真自用唔會用佢

買加4,不如留多啲錢買加5
xi都會升數值

加5 11億啊
仲有冇咩保值推介?

06w謝拉特?

+6 ovr88 做緊3.84e

有機會升既,就算唔升 用都好用

巴打睇啱啲咩limited架?
market死左??
以家仲有無 掛sims?

有呀,不過賺得算好少

有呀,不過賺得算好少

仲有無果個按精
收15 valencia+8
06u carrick+8

曼聯巴? 我收全部曼聯+8

魚拉突!啪啪啪!
個換人bug係咪已經存在好耐, 每玩幾場ranking就黎一單.
一有人換人就會全場卡住, 其他人包括我走唒場剩低既玩家都無辦法繼續遊戲.
注定4個人都比系統當forfeit
個換人bug係咪已經存在好耐, 每玩幾場ranking就黎一單.
一有人換人就會全場卡住, 其他人包括我走唒場剩低既玩家都無辦法繼續遊戲.
注定4個人都比系統當forfeit

係 我1post都有問 成日換人畫面lag屌佢老母
快update la
快update la

有無巴打放加八
唉 成日見啱一啲球員 自己係咁草錢賣左d球員 當草夠錢去買 彈左句already sold 果下真係灰撚過馬國明
唉 成日見啱一啲球員 自己係咁草錢賣左d球員 當草夠錢去買 彈左句already sold 果下真係灰撚過馬國明

成日都係

成日都係

馬國明
2群有e bar xi
2群有e bar xi

唔好意思 原來你地有ibra ,因為我個club都係for香港人 有80個正ac香港人,
我地原本係hkfc,不過我地唔服個會長所以分裂左開另一個club 叫truehappyfootball

純粹想招攬多啲香港人,唔係搶客

我可唔可以加入埋 不過番學可能無咩時間玩
2群有e bar xi

唔好意思 原來你地有ibra ,因為我個club都係for香港人 有80個正ac香港人,
我地原本係hkfc,不過我地唔服個會長所以分裂左開另一個club 叫truehappyfootball

純粹想招攬多啲香港人,唔係搶客

咁不如你開過個新po招人會唔會好d
話曬呢邊都係高登/lihkg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞