[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

用10U EVANS 都手感唔錯, 我用緊+7

carrick 06u中中,10u防中
如果無太多錢
後防放
10u evra ec rojo ec smalling 10uflether
因為右閘無咩人選如果用ec達米安要加上去先好少少,但貴到仆街唔抵用rojo就因為16要over+6先ok所以如果無太多錢可試ec,smalling 就必要了因為曼聯中堅佢係又高又防守又好爆炸頭會用14wc +7好d,因為雙速快十幾點,16慢到仆街另外rio其實都ok不過都係貴野vidic 就真係建議唔好用了因為成日反應on99咁派膠,而且0回追慢到死,好易比人 qw 過頭波一係回追唔夠快頂唔中自己仆街>比人單刀所以頭先講果2隻有回追能力的會好d。左閘就一定evra了,雖然有少少矮,但又硬又快出腳準,最好多就係佢rooney就點都10u嫁啦,能力上同手感上都好好+5夠做最後d球員+幾你自己睇錢決定,我就建議最少+5小小垃圾曼聯心得另外ll+shell 放08rio+5

vidic 幾好用啊 我vidic打sw

10u vidic好撚勁

對快st 真係收皮wo假設你唔打sw/大巴
仲有bailly+8 好似好快
仲有bailly+8 好似好快

有錢就跟係好啦不過得85

同埋 Mane buff 左

頂 我以為見到自己隊野
我都係砌利 我影上黎比你睇睇

你貴d
有咩方法快啲升啲人上20lv

Sim league
League個cup有個獎係lv13exp capsule加埋本身sim league d經都ok多

Sim league
League個cup有個獎係lv13exp capsule加埋本身sim league d經都ok多

thanks

Sim league

thanks

而家可以用match boost換13lv
有冇巴打知西班牙套可以點組,有10億用

我之前組過433
GK:14t/16 de hea
DF: 10u ramos 10w pk 08e albiol ec alba
MF: 08e fabregas 10w iniesta 08e xavi 10w busquets
FW: 10wpedro 08e torres 08e villa
有冇人可以講下點解10u Ramos 咁多人用
有冇人可以講下點解10u Ramos 咁多人用

勁囉
仲要係最頂得嘅閘
手機版個等時間拎果個reward 抽得出EC 100
Btw阿狗
Btw阿狗

hazard boost
短炒有機

Upper + Hkd 有意請留ggc Id

+hkd仲upper

+hkd仲upper

+hkd

我之前組過433
GK:14t/16 de hea
DF: 10u ramos 10w pk 08e albiol ec alba
MF: 08e fabregas 10w iniesta 08e xavi 10w busquets
FW: 10wpedro 08e torres 08e villa

14T de gea 6 10w casillas 6
14t azp 6 14t ramos 6 10w pique 5 16 alba 7
10u xabi 6 10w 影帝 6
16ec 小白 5 08e 法比 5 10w navas 7
08e torres 3
其實純粹係愛隊 用落真係冇咁勁 尤其中堅冇乜人好用 防守rate冇人有3 寧願玩法國

+hkd仲upper

+hkd

韓服賣緊30E 新服個垃圾價可以點

如果無太多錢
後防放
10u evra ec rojo ec smalling 10uflether
因為右閘無咩人選如果用ec達米安要加上去先好少少,但貴到仆街唔抵用rojo就因為16要over+6先ok所以如果無太多錢可試ec,smalling 就必要了因為曼聯中堅佢係又高又防守又好爆炸頭會用14wc +7好d,因為雙速快十幾點,16慢到仆街另外rio其實都ok不過都係貴野vidic 就真係建議唔好用了因為成日反應on99咁派膠,而且0回追慢到死,好易比人 qw 過頭波一係回追唔夠快頂唔中自己仆街>比人單刀所以頭先講果2隻有回追能力的會好d。左閘就一定evra了,雖然有少少矮,但又硬又快出腳準,最好多就係佢rooney就點都10u嫁啦,能力上同手感上都好好+5夠做最後d球員+幾你自己睇錢決定,我就建議最少+5小小垃圾曼聯心得另外ll+shell 放08rio+5

我自己係用ROJO 打SW, 搵細緊打LCB 加個C9/F24打CB
VIDIC RIO我試過一handicap 佢地就派哂膠所以都放哂落後備

如果無太多錢
後防放

我自己係用ROJO 打SW, 搵細緊打LCB 加個C9/F24打CB
VIDIC RIO我試過一handicap 佢地就派哂膠所以都放哂落後備

新手想問 我玩開家用機版嘅fifa 係㩒X追波 跟住㩒正方形出腳tackle
我想問fo3係咪冇呢一回事?

如果無太多錢
後防放

好撚同意你係咪有打22/33

+hkd仲upper

+hkd

韓服賣緊30E 新服個垃圾價可以點

其實upper+hkd無問題ge咁割愛揾錢又有人唔洗自己合/等market咪deal lo不過upper會減hkd姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞