[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
06w mothersucker 用落仲廢過 10u matip
大舊得黎好鈍下 tackle完 比人地個前鋒搶返

Same here

真係唔識用 次次比人過頭笠

mother sucker就係貪佢model大,成坐山咁守住

過頭波就係防守問題,點都要拉個人跟住人地最前個隻,如果唔識守就換隻回追型,快嘅cb,但幫助唔大,練好啲防守先

雖然有時鳩傳qw真係無得守
因為傳個個都係靠運鳩傳,佢都唔知會傳到,個啲就真係睇臨場

使用sw

我自己用個時梅毒成日走去標波,改做sw有冇幫助?
06w mothersucker 用落仲廢過 10u matip

Same here

mother sucker就係貪佢model大,成坐山咁守住

過頭波就係防守問題,點都要拉個人跟住人地最前個隻,如果唔識守就換隻回追型,快嘅cb,但幫助唔大,練好啲防守先

使用sw

改做sw治標唔治本,sw企位明顯會惰後,係有啲用,但睇你想練好防守意識定迫bus囉

都要講句,大巴仆街死

Same here

使用sw

改做sw治標唔治本,sw企位明顯會惰後,係有啲用,但睇你想練好防守意識定迫bus囉

都要講句,大巴仆街死

其實自己控隻cdm補位都係好方法
can update now

唔知會唔會出新卡呢

pc only? fo3m 唔得
入得game
唔係法國隊了
想問下用professional scout trade 唔trade 到好野 因為我之前係用top scout 但岩岩完左vip
竟然準時

都要講句,大巴仆街死

其實自己控隻cdm補位都係好方法

打2cdm 用cb標波 自己拉個cdm返去補 其實效果幾好
但好多時我包得切位都冇用 點都拉唔低對面個前鋒 用wb silva 包對面 08e torres 明明食曬位都比佢貼住炆住過 係咪應該直接收佢山好過
fo3m off training 100sims 60萬exp?
說好的world best update呢

都無講話update

都無講話update

一更新完就抽到 係咪可以等升值
想問mouse 連點個程式叫咩名
洗左機唔記得左個名
C朗16+5/14t+5/14w+5邊隻好?

前鋒16 翼14t
btw 你買到先算

前鋒16 翼14t
btw 你買到先算

WB

前鋒16 翼14t
btw 你買到先算

琴日一堆啦
個手機 拉低左 premium coach 整唔番上去
Server maintenance
玩緊都逼人quit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞