[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

ec+5夠做

哪有錢,得1E

買張vip 30m trade起
不出十日已有10億
洗黑錢咁洗

買咩合去trade人最好

隨便 符合要求就得 無就去市場買人
我比較喜歡第一trade 85m左右
通常出100m以上
之後慢慢trade上去
價格高於市場中位數可賣,反之就繼續trade
trade人仲有1好處
可以將一些零碎幾千萬球員trade,trade成一隻大卡過億,以便使用coupon收錢
否則幾千萬球員過多,coupon不足
trade 到 wb法卡奧加4
賣唔出想自用
有冇巴打用過,係咪廢?

Trade la

唔係唔想trade左佢,係佢個價長期5億
過左trade個上限

ec+5夠做

哪有錢,得1E

不出十日已有10億
洗黑錢咁洗

咁好賺?

ec+5夠做

哪有錢,得1E

不出十日已有10億
洗黑錢咁洗

咁好賺?

預留少少本金,1億左右
基本上唔會蝕

ec+5夠做

哪有錢,得1E

不出十日已有10億
洗黑錢咁洗

咁好賺?

預留少少本金,1億左右
基本上唔會蝕

賺到笑

咁好賺?

預留少少本金,1億左右
基本上唔會蝕

賺到笑

最盡果次試過用4 億trade 到15 古天樂+8 賣左8 億

ec+5夠做

哪有錢,得1E

不出十日已有10億
洗黑錢咁洗

咁好賺?

預留少少本金,1億左右
基本上唔會蝕

賺到笑

係咪即係儲夠10個人總值30m同有5隻+3
之後用vip trade
點trade 先最抵
點trade 先最抵

做晒d quest就得
有時trade蝕少少都唔緊要攞番隻野再trade
個人經驗佢淨係睇total value唔洗理每隻差唔多價定一隻貴搭一堆平

ec+5夠做

哪有錢,得1E

不出十日已有10億
洗黑錢咁洗

咁好賺?

預留少少本金,1億左右
基本上唔會蝕

賺到笑

requirement每次唔同

ec+5夠做

哪有錢,得1E

不出十日已有10億
洗黑錢咁洗

咁好賺?

預留少少本金,1億左右
基本上唔會蝕

賺到笑

requirement每次唔同

係唔唔洗理rating淨係夠高value就得
想問下rank要幾耐打一次先唔會跌分
奧燒用ec+5 定15 +7 好
奧燒用ec+5 定15 +7 好

ex+5/15+8

5日

5日

top 200 2-5抽到15naves +5
EC GIROUD 打燒味戰術好唔好用

同行有高治
獌力推廢蘭尼

同行有高治
獌力推廢蘭尼

遲D有錢買夠高治 豬腦 雙塔鳩頂先
D馬拉仔真係好撚on9 條友仲要金星 成場禁住佢屌 佢2射2入 都要輸3:2比我 完場仲好意思串noob
D馬拉仔真係好撚on9 條友仲要金星 成場禁住佢屌 佢2射2入 都要輸3:2比我 完場仲好意思串noob

係咁架啦
lucky
noob

係咁架啦
lucky
noob

bodoh
babi noob
kau noob
kiddo
loser
14t marcelo 好唔好用?
有咩LB可以頂alaba, ec個價高到離曬譜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞