[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
巴打幫幫手

留住先啦
14w 梅毒d 技多過06w 想問有無咩大分別?

14w0轉身回追

14w0轉身回追

個前鋒準備射波佢仲轉緊身

14w0轉身回追

06w 啱啱又俾人掃哂…頭先唔洗5e但冇入到
終於係market mon到隻wb pogba
終於係market mon到隻wb pogba

應該好快俾人掃
放130e ac
ggc id: 168852798

Budget 4億幾有咩cb推薦? 暫時想買wb t.silva
今日極好彩
今朝08e Torres 同 10u Messi成功+5
岩岩06u KaKa ec C7 ec Bale三連加五
好提孑。。。
邊撚個2會傻西叫Olds 同CLUB未開波就串just a noob
輸得開心???
Budget 4億幾有咩cb推薦? 暫時想買wb t.silva

買+5仲好喇
邊撚個2會傻西叫Olds 同CLUB未開波就串just a noob
輸得開心???

呢啲on9要踢岀會
今日極好彩

我買到一隻加1已經偷笑

買+5仲好喇

10u vidic
3億買08E podolski抵唔抵?
本身有隻加2敢合上去
3億買08E podolski抵唔抵?
本身有隻加2敢合上去

+5抵買呀
今日極好彩

巴打4+3?
輸得開心???

學埋哂馬來西亞人啲衰野
今日極好彩

巴打4+3?

C7 Bale Kaka 4+3 no point Torres 4+3 point messi 4+4 no point
輸得開心???

學埋哂馬來西亞人啲衰野

可能條友係馬拉仔唔奇
因為之前ranking打夠5000/10000場有VIP送,所以收左啲馬拉仔返黎衝

有冇車迷收
輸得開心???

學埋哂馬來西亞人啲衰野

可能條友係馬拉仔唔奇
因為之前ranking打夠5000/10000場有VIP送,所以收左啲馬拉仔返黎衝

打過條馬拉仔
排陣階段就不停話人noob/rubbish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞