[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

幾多錢trade

最初係190m 左右 trade 左幾次變到300m
如果四後衛咩配搭最好
總覺得轉身慢 人地lob through唔係好追得切
中堅個兩隻特別係
依家係: EC Dani Alves, 14T Naldo, EC 基亞連尼, EC Jordi Alba

如果四後衛咩配搭最好
總覺得轉身慢 人地lob through唔係好追得切
中堅個兩隻特別係
依家係: EC Dani Alves, 14T Naldo, EC 基亞連尼, EC Jordi Alba

jordi alba, smalling/vertongen/, thiago silva,lahm

lahm,silva防守位置十分好
希望佢改版後可以執執下啲日常獎勵
依家乜都通唒漲都唔知辛苦打個杯賽拎啲垃圾為乜
sims都懶得去刷

sims升lv姐 唔通貪佢啲錢咩

以前隻mouseclick 仲有無用

sims都懶得去刷

以前刷果陣真係貪佢啲錢同13lv 卷
sims都懶得去刷

以前刷果陣真係貪佢啲錢同13lv 卷

以前無限刷就係 開個按精掛就得
trading係咪有某D價位易D賺
trade左幾次80m都上到1億
但係trade 4E就跌番落3億5
2億又會跌落1億5

好感動 終於成功

好感動 終於成功

好感動 終於成功

痴撚線
我起gcafe顯示係有黃金會員
但入fifa後就沒有pc
GCafe係有fifa icon的
重開過都唔得
有冇人都係咁?

我整唔返pc仔

同問
係咪冇左pc啦
我起gcafe顯示係有黃金會員
但入fifa後就沒有pc
GCafe係有fifa icon的
重開過都唔得
有冇人都係咁?

我整唔返pc仔

同問
係咪冇左pc啦

唔撚係掛
http://fo3.garena.com/news/patch-1701-fo3m-30

fo3m 手機版roster update

唔識英文
改左d咩
之前果5個code換咩禮物?
http://fo3.garena.com/news/patch-1701-fo3m-30

fo3m 手機版roster update

唔識英文
改左d咩

主要係無咗兩個mode
所以都整走match pt
有得用新update同新trade

好感動 終於成功

on lun9

合了多少錢

好感動 終於成功

好感動 終於成功

on lun9

合了多少錢

EC準備跌到不似人型

好感動 終於成功

on lun9

合了多少錢

合左3次 每次都5+4

好感動 終於成功

on lun9

合了多少錢

合左3次 每次都5+4

好感動 終於成功

on lun9

合了多少錢

合左3次 每次都5+4

合左百幾E
個人認為+6唔洗強求
市場買唔到就合到5算數
反正雙速再快都係跑得慢過人地隻費迪南
聽日更新?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞