[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
想問下點守角球,打高lv隊生波守得幾好都比人頂爆

唔好比人有角球

9跑爆邊都屈到角啦

如果對方球員勁你太多無得守
預咗輸生波再入佢

ck 比低ping快0.幾秒

El 係咪d 經典人

EL = europe legend
WL = World legend

EL有咩球員邊到睇

https://en.fifaaddict.com/fo3db.php?q=player&season=el

點解佢係都唔出大哨既?

岀咗變bug無敵

Btw真係要草定錢 遲少少買實變天價

版權貴掛

正喎 有尼維特

EL = europe legend
WL = World legend

EL有咩球員邊到睇

https://en.fifaaddict.com/fo3db.php?q=player&season=el

點解佢係都唔出大哨既?

岀咗變bug無敵

版權貴掛

正喎 有尼維特

係正呀,但係冇得玩

EL有咩球員邊到睇

點解佢係都唔出大哨既?

岀咗變bug無敵

版權貴掛

正喎 有尼維特

係正呀,但係冇得玩

幾時更新

EL有咩球員邊到睇

點解佢係都唔出大哨既?

岀咗變bug無敵

版權貴掛

正喎 有尼維特

係正呀,但係冇得玩

幾時更新

rubbish gm...

點解佢係都唔出大哨既?

岀咗變bug無敵

版權貴掛

正喎 有尼維特

係正呀,但係冇得玩

幾時更新

咪玩
WL好似有左年幾兩年了
我諗新服係唔會有
不過不得不提既係連大陸都有啦
VAN PUSSY用邊年最好 ?

點解佢係都唔出大哨既?

岀咗變bug無敵

版權貴掛

正喎 有尼維特

係正呀,但係冇得玩

幾時更新

咪玩
WL好似有左年幾兩年了
我諗新服係唔會有
不過不得不提既係連大陸都有啦

大陸有唔出奇 始終大陸市場夠大
又多人比錢玩 出埋其他wl都係遲早嘅事

10wc,如果唔係組隊
好耐無試過fifa post 咁多人討論

10wc,如果唔係組隊

就係組阿記

10wc,如果唔係組隊

就係組阿記

組阿記用多哥佬都唔用雲狗啦

10wc,如果唔係組隊

就係組阿記

玩阿用25雲
買亨利啦

10wc,如果唔係組隊

就係組阿記

玩阿用25雲
買亨利啦

用緊EC豬腦+5
唔想用禾仔,諗住拎黎雲打翼

10wc,如果唔係組隊

就係組阿記

玩阿用25雲
買亨利啦

用緊EC豬腦+5
唔想用禾仔,諗住拎黎雲打翼

用非洲魔翼ger佬

用左2e2 trade

用左2e2 trade

10wc,如果唔係組隊

就係組阿記

有隻10w +8

用左2e2 trade

公平咩

用左2e2 trade

公平咩

仆街handicap真係我屌你老母
連贏完之後狂連輸,打新手都比人反級加時追和,friendly都係咁,無撚哂癮

尤其加時,根本handicap時間,加1分鍾入2球,角球根本必入,禁區大腳解圍解到又慢又低,根本set好要比對面入,點守都無Q用,仆街handicap整定,屌屎忽
連贏完之後狂連輸,打新手都比人反級加時追和,friendly都係咁,無撚哂癮

尤其加時,根本handicap時間,加1分鍾入2球,角球根本必入,禁區大腳解圍解到又慢又低,根本set好要比對面入,點守都無Q用,仆街handicap整定,屌屎忽

我打到legend都係靠用handicap
唔用點夠課金加5/vip打

This is FIFA online 3
呢隻game數值真係比你望下就算
我試過特登開ac handicap人
用一隊啱啱買既垃圾加一隻20lv禾仔玩高q大棍
頂撚到人屎都出埋

10wc,如果唔係組隊

就係組阿記

有隻10w +8

諗住合

This is FIFA online 3
呢隻game數值真係比你望下就算
我試過特登開ac handicap人
用一隊啱啱買既垃圾加一隻20lv禾仔玩高q大棍
頂撚到人屎都出埋

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞