[PC] [Fifa Online 3] [2] 說好的16冬季更新?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
無人教我砌陣

有冇要求 budget 同你有乜球員

諗緊買唔買06u gerrard

利記打433
後防: 06u艾比路亞 Matip 06u Agger ec佳尼
中場:cdm馬斯 cm 06u Gerrard 06u Xabi
前鋒:St 08e torres rw Mane Lf 06u kuyt
我個fd咁打上左金星
無人教我砌陣

利記打433
後防: 06u艾比路亞 Matip 06u Agger ec佳尼
中場:cdm馬斯 cm 06u Gerrard 06u Xabi
前鋒:St 08e torres rw Mane Lf 06u kuyt
我個fd咁打上左金星

Rm同rw疊位
無人教我砌陣

利記打433
我個fd咁打上左金星

Rm同rw疊位

想問 d 球員 本身無寫話可以打個個位 照放會唔會廢左? mane 無寫可以打rw

同埋咩係疊位?
無人教我砌陣

利記打433
我個fd咁打上左金星

Rm同rw疊位

想問 d 球員 本身無寫話可以打個個位 照放會唔會廢左? mane 無寫可以打rw

同埋咩係疊位?

兩隻翼咪疊
正常唔會

幾錢?
買EC既Pogba定vidal好
買EC既Pogba定vidal好

一隻CAM+CM 一隻CM+CDM
world best 幾時update?

我都想知
仲有LP呀屌

WL, EL

El
李華度

EL我就想要華朗

我都想知
仲有LP呀屌

WL, EL

El
李華度

EL我就想要華朗

想要schole

幾錢?

隻野值20億only
前幾季mg可以打到金b
依加同陣容打銅a都輸
mg真係睇樣

我都想知
仲有LP呀屌

WL, EL

El
李華度

EL我就想要華朗

想要schole

El 係咪d 經典人

我都想知
仲有LP呀屌

WL, EL

El
李華度

EL我就想要華朗

想要schole

El 係咪d 經典人

EL = europe legend
WL = World legend

WL, EL

El
李華度

EL我就想要華朗

想要schole

El 係咪d 經典人

EL有咩球員邊到睇

WL, EL

El
李華度

EL我就想要華朗

想要schole

El 係咪d 經典人

EL有咩球員邊到睇

fifaaddict

WL, EL

El
李華度

EL我就想要華朗

想要schole

El 係咪d 經典人

EL有咩球員邊到睇

https://en.fifaaddict.com/fo3db.php?q=player&season=el

WL, EL

El
李華度

EL我就想要華朗

想要schole

El 係咪d 經典人

EL有咩球員邊到睇

https://en.fifaaddict.com/fo3db.php?q=player&season=el

點解佢係都唔出大哨既?

EL我就想要華朗

想要schole

El 係咪d 經典人

EL有咩球員邊到睇

點解佢係都唔出大哨既?

岀咗變bug無敵

Btw真係要草定錢 遲少少買實變天價

EL我就想要華朗

想要schole

El 係咪d 經典人

EL有咩球員邊到睇

點解佢係都唔出大哨既?

岀咗變bug無敵

版權貴掛

El 係咪d 經典人

EL有咩球員邊到睇

點解佢係都唔出大哨既?

岀咗變bug無敵

版權貴掛

等到下年清明
想問下點守角球,打高lv隊生波守得幾好都比人頂爆

唔好比人有角球

唔好比人有角球

9跑爆邊都屈到角啦

唔好比人有角球

9跑爆邊都屈到角啦

如果對方球員勁你太多無得守
預咗輸生波再入佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞